Учні початкових класів з 8 листопада виходять на очне навчання » Новини Житомира
 
 


Учні початкових класів з 8 листопада виходять на очне навчання

Автор: news_maker від 3-11-2021, 22:12, переглядів: 477


У Житомирі з 8 листопада відновлюється навчальний процес після канікул. Всі учні початкових класів виходять на навчання, а учні інших класів можуть навчатися лише у трьох закладах, де вакциновані 100% працівників.

Про це 3 листопада на засіданні виконкому розповіла заступниця Житомирського міського голови Марія Місюрова.

За її словами, у "червоній" зоні можуть працювати дитсадки та початкова школа. Питання початку навчання у закладах загальної середньої освіти розглядатимуть з 8 листопада, тому що у "червоній" зоні вони можуть працювати лише за умови, якщо вакциновані 100% працівників.

"У нас є лише три такі заклади: міський ліцей №1, школа №19 і школа №32, де 100% працівників вакциновані, – каже Марія Місюрова. – Тому плануємо, що в цих закладах всі класи підуть на навчання, а далі будемо очікувати ще роз'яснення Міністерства освіти щодо відсторонення або дистанційної роботи в подальшому".

Марія Місюрова зауважила, що вимога 100% вакцинації працівників стосується також музичних шкіл та інших закладів позашкільної освіти. Маються на увазі не лише самі освітяни, а й технічні працівники установ освіти.

Що стосується дитячих садків, то вони працюють, хоча захворюваність серед персоналу становить 18 – 20%. У дитсадках вакциновані 96 – 97% працівників.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: