У матчі 18 туру Першої ліги ФК "Полісся" переміг команду "Кремінь" – 2:0 » Новини Житомира
 
 


У матчі 18 туру Першої ліги ФК "Полісся" переміг команду "Кремінь" – 2:0

Автор: news_maker від 14-11-2021, 20:57, переглядів: 511


13 листопада на Центральному стадіоні Житомира футбольний клуб "Полісся" (Житомир) зустрівся з футбольним клубом "Кремінь" (Кременчук). У матчі 18 туру Першої ліги сезону 2021/22 футбольний клуб "Полісся" переміг "Кремінь" з рахунком 2:0.

"На 20 хвилині футболіст "Полісся" Дмитро Шастал забив гол з 20 сантиметрів, накривши Сулеймана Сейтхалілова, а потім Сейтхалілов здіснив проти Іллі Чередниченка непереконливий фол. Рефері все ж таки призначив пенальті, і це пенальті реалізував на 26 хвилині Василь Грицук".

За словами коментатора прямої трансляції Максима Гіленка, "Полісся" було фаворитом цього матчу, проте не стільки через власну силу, хоча склад команди потужний, скільки через слабкість суперника.

"Це було тонко, оригінально, видовищно і ефективно, – каже Максим Гіленко. – "Полісся" набирає три очки і перериває свою безвиграшну серію тривалістю шість матчів або два місяці з гаком. Тепер у команди Юрія Калитвинцева – 21 очко. "Полісся" виходить на десяту сходинку, але його може посунути "Поділля", якщо переможе у сьогоднішньому матчі, або інші команди, які ще не зіграли у 18 турі. У команди ще три поєдинки в запасі".

17 листопада "Полісся" зіграє вдома перенесений матч з "ВПК-Агро".

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: