Колокейшн: що являє собою послуга і кому вона знадобиться » Новини Житомира
 
 


Колокейшн: що являє собою послуга і кому вона знадобиться

Автор: news_maker від 16-12-2021, 19:50, переглядів: 683


Можливості Інтернету сьогодні активно використовуються в області просування бізнесу. Тому багатьом підприємцям доводиться освоювати нові для себе напрямки, щоб збільшити відсоток прибутку. Одна з таких областей — колокейшн.

Послуга дозволяє придбати можливість розмістити свій інтернет-магазин або корпоративний портал у всесвітній мережі. Приблизно за таким же принципом працює хостинг сайту. Однак його буде недостатньо для великих проектів з масштабними цілями. В останньому випадку ідеальним рішенням є саме колокейшн. Ближче ознайомитися з терміном можете на сайті компанії Besthosting https://besthosting.ua/ua/about-colocation.php.

Як визначається Collocation

Деякі клієнти плутають сферу діяльності, згадану вище, з послугою оренди сервера. Щоб не загубитися в темі, слід побачити головні відмінності: 

- хостинг має на увазі те, що користувач вживає обладнання дата-центру;
- колокейшн — розміщення сервера на коло. Якщо говорити простою мовою, то проводиться установка власного обладнання клієнта. При цьому замовник самостійно вирішує питання доставлення і монтажу всіх потрібних компонентів.

Витрати на придбання та встановлення обладнання — мінус послуги колокейшн. Однак позитивні сторони даного формату співпраці перекривають цей недолік:

1. Для реалізації та досягнення цілей клієнта може використовуватися будь-яке програмне забезпечення.
2. Колокейшн надає можливість змінити конфігурацію обладнання в будь-який зручний момент.
3. Послуги установки всіх необхідних елементів пропонують клієнтам за демократичними цінами.
4. Даний формат співпраці дозволяє без проблем реалізовувати великі проекти в Інтернеті, які відрізняються високим рівнем користувацької активності.

Варто враховувати, що відповідальність за роботу обладнання в повному обсязі на собі несе сам клієнт. Тобто саме йому доведеться вирішувати проблему, пов'язану з поломкою сервера. Однак провайдер надає супутні послуги: проведення правильного монтажу, підтримання оптимального температурного режиму, показника вологості і так далі.

Якщо вас цікавить така послуга, як колокейшн, зверніться за допомогою в компанію Веsthosting. Фірма почала свою діяльність ще у 2003 році. За цей час сервіс накопичив великий досвід в області обслуговування клієнтів. Щоб отримати первинну консультацію зі свого питання, зверніться за допомогою до відповідального менеджера. Контактний номер для зв'язку знайдете на офіційному сайті. Всі заявки обробляються максимально оперативно.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: