У Житомирі пасажир автомобіля розбив скло у поліцейському авто » Новини Житомира
 
 


У Житомирі пасажир автомобіля розбив скло у поліцейському авто

Автор: news_maker від 10-01-2022, 22:19, переглядів: 844


У ніч на 8 січня на Великій Бердичівській у Житомирі патрульні зупинили автомобіль "Toyota" за порушення правил дорожнього руху. Виявилося, що водійка була нетверезою. Напідпитку був і пасажир автомобіля. Чоловік вийшов з машини, взяв камінь та кинув у службове авто поліції.

Про це 10 січня Суспільному розповіла пресофіцерка Патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

За її словами, 8 січня на вулиці Велика Бердичівська за порушення правил дорожнього руху патрульні поліцейські зупинили автомобіль "Toyota". Під час перевірки документів інспектори помітили у кермувальниці ознаки алкогольного сп'яніння.

"Водійка погодилася пройти обстеження на визначення стану алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Драгер на місці у присутності двох свідків, – каже Тетяна Носадчук. – Результат позитивний".

Під час оформлення адміністративних матеріалів пасажир автомобіля "Toyota" раптово кинув камінь у напрямку службового автомобіля патрульних поліцейських та пошкодив лобове скло.

"Патрульні затримали чоловіка та викликали на місце слідчо-оперативну групу, – каже Тетяна Носадчук. – На водійку автомобіля "Toyota" патрульні склали протокол за статтею 130 та винесли постанову за частиною 2 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопрушення. На 67-річного пасажира слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України".

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді п'яти років обмеження волі.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: