На Михайлівській відновили квіткові вази » Новини Житомира
 
 


На Михайлівській відновили квіткові вази

Автор: admin від 22-05-2013, 19:34, переглядів: 2 000

На Михайлівській відновили квіткові вази

22 квітня 2013 року, працівники комунального підприємства «Зеленбуд» встановили відремонтовані квіткові вази на розі вулиць Велика Бердичівська та Михайлівська, які 19 травня були розбиті хуліганами.

Металеві конструкції працівники комунального підприємства відремонтували та пофарбували, адже після погрому конструкції були зламані. Квіти посадили в ті ж самі вази.

«Основи конструкцій були зламані, тому їх прийшлось ремонтувати. Самі вази пластикові і вони просто зігнулись, але ми повністю замінили землю та висадили нові квіти», - розповіла майстер комунального підприємства «Зеленбуд» Ніна Павлівна.

Нагадаємо, близько 2 години ночі 19 травня 2013 року група невідомих, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, повністю розгромили 3 квіткові вази, що стояли на перехресті вулиць Михайлівська – Велика Бердичівська. Того ж дня міліція затримала підозрюваних, які зізнались у скоєному.

Понівечені вази з квітами комунальники відновили, але повернути втрачену довіру буде дуже важко.

Протягом місячника благоустрою організації, установи та підприємства, пересічні житомиряни прибирали та озеленювали місто після затяжної зими. Тисячі житомирян, дорослих та дітей, виходили на чисельні прибирання міста, своєї вулиці, кварталу, парків, скверів.

Державні, комунальні та приватні організації витратили тисячі гривень на прибирання та озеленення. Виконавчий комітет міської ради вже третій рік поспіль проводить конкурс «Моє квітуче міста», залучаючи до озеленення широке коло організацій і громадян та заохочуючи переможців цінними подарунками.

З огляду на події ночі 19 травня виникає питання: «Чи варто докладати стільки зусиль та праці до озеленення міста?».

Звичайно варто, більше того конче необхідно, тому що зростання кількості автотранспорту на вулицях міста призводить до значної загазованості повітря, а парки, сквери, алеї та клумби – це «легені міста».

Нагадуємо, що у Житомирі у місцях скупчення громадян встановлено камери відеоспостереження. Тому бажаючим повторити дії зловмисників варто замислитись.

На Михайлівській відновили квіткові вази

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: