У Житомирі утворилась черга за новою поштовою маркою "Русскій воєнний корабль... ВСЬО!" » Новини Житомира
 
 


У Житомирі утворилась черга за новою поштовою маркою "Русскій воєнний корабль... ВСЬО!"

Автор: news_maker від 23-05-2022, 23:24, переглядів: 1 141


23 травня поштова марка "Русскій воєнний корабль... ВСЬО!" надійшла в продаж у поштові відділення Житомирщини, повідомляє Суспільне. Від попередньої марки нова відрізняється тим, що "Російський воєнний корабель – вже на дні моря". У центральному відділенні "Укрпошта" у Житомирі охочі придбати марку мусили вистояти чергу.

Житомирянин Олег у центральному відділенні "Укрпошта" у Житомирі нову марку купив першим.

"Щоб купити нову марку, а їх почали продавати о 14 годині дня, я прийшов о 8:40 ранку і був першим, – каже Олег. – Марка мені потрібна для пам'яті, бо у нас важкий рік в Україні. Йде війна. І ця марка – цінна річ. Для мене це буде пам'ять".

Станом на 14:00 годину біля головного відділення "Укрпошти" зібралися понад 300 людей. Серед них були присутні і філателісти, для яких нова марка має особливу цінність.

"Марка має велику цінність, звичайно, – каже житомирянин Сергій Фанкін. – Тираж обмежений і надалі вона буде коштувати дорожче для філателістів. Проте тут не тільки філателісти зібралися. Я думаю, що люди прийшли сюди не заради того, щоб її перепродати, а щоб мати її у себе вдома. Ця велика кількість людей, які сьогодні сюди прийшли, свідчить про те, що у нас багато патріотів. Прийшли понад 300 людей, щоб придбати таку марку. Це свідчить про високий патріотизм українців".

"Тут більшість прийшли за записом, – каже житомирянка Світлана Замятіна. – Я чула, що є і 180 номер, але тут є і жива черга, я стою в ній і сподіваюся, що мені вистачить марки. Маю ціль – не маю перешкод. Хочу придбати марку з надією в перемогу. Якщо більшість людей вірить в це, більшість людей горить цим, то це обов'язково здійсниться".

Продаж марок, листівок і конвертів обмежений. У відділенні "Укрпошти" кожен охочий може купити не більше двох аркушів марок та п'яти листівок і конвертів.

"Марка "Русскій воєнний корабль…Всьо" має ввестися в обіг у кількості три мільйони, – каже менеджерка відділу поштових послуг житомирської дирекції "Укрпошта" Олена Мандро. – Марка "Русскій воєнний карабль, слава нації" – два мільйони. На сьогоднішній день випущено і віддруковано тільки 500 тисяч".

23 травня голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко взяв участь у символічному погашенні поштової марки "Русскій воєнний корабль … ВСЬО!". Подію приурочили двом визначним датам: Дню морської піхоти України та сороковому дню від моменту потоплення крейсера "Москва".

"Як відомо, "Москва" – далеко не єдиний російський військовий корабель, який під час війни пішов за відомим усьому світу маршрутом, тож щоб не робити для кожного окрему марку, такий універсальний підхід виглядає цілком обґрунтованим", – зазначив Віталій Бунечко. – Впевнений, що листи з такою поштовою маркою будуть раді отримати як українці, так і наші друзі з-за кордону. Сьогодні ми вчергове нагадуємо окупантам, що їм слід негайно забратися з нашої землі. Разом переможемо!".








Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: