На Житомирщині з дев`яти літніх таборів не запрацював жоден » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині з дев`яти літніх таборів не запрацював жоден

Автор: news_maker від 29-06-2022, 19:58, переглядів: 1 714


Через військову агресію росії, організація оздоровлення та відпочинку дітей області стала неможливою, оскільки майже у всіх закладах на території України відсутні бомбосховища та укриття.

Про це повідомив журналістам Союз ТВ заступник голови Житомирської ОВА Віктор Градівський.

"До війни у нас функціонувало 9 закладів на території області, які займались оздоровленням дітей. На сьогодні ми проаналізували ці заклади, і на жаль ми не можемо дати дозвіл розпочати оздоровчу компанію на базі цих закладів." - повідомив посадовець.

У Житомирі декілька тижнів працювали мовні табори, але пріоритет було надано оздоровленню за кордоном.

"Ми рекомендували головам територіальних громад, за умови дотримання всіх безпекових заходів, оздоровлювати дітей пріоритетним чином за кордоном. Звичайно, виникає питання трансферу. Тут теж питання, яке потрібно опрацювати і забезпечити максимально можливе сприяння, щодо безпечного руху дітей. Уряд сприяв оздоровленню дітей за кордоном. Максимально була спрощена система виїзду за кордон. Зараз потрібно лише погодження від соцслужби, і відповідні документи від батьків, і можна їхати." - каже Віктор Градівський.

Першочерговим оздоровленням та відпочинком планується охопити понад 40 тис. дітей з інвалідністю, понад 100 тис. дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, близько 60 тис. дітей батьки яких є учасниками бойових дій. На ці цілі громадами області закладено близько 40 млн. гривень.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: