Ремонт амортизаторів у Києві » Новини Житомира
 
 


Ремонт амортизаторів у Києві

Автор: news_maker від 3-07-2022, 22:15, переглядів: 1 589


Амортизатори – ключова частина підвіски автомобіля, яка відповідає за підтримку контакту шин із дорогою та мінімізацію вібрації. По суті, вони є масляний насос трубчастої форми, в якому поршень і гідравлічна рідина використовуються для поглинання енергії руху.

Але, як і більшість автозапчастин, амортизатори з часом зношуються, і потрібний ремонт амортизаторів, щоб забезпечити безпеку автомобіля.

Діагностика амортизаторів



Щоб перевірити стан амортизаторів, механік проведе так званий тест на відмову. Кут автомобіля, що тестується, з силою тричі штовхають вниз. Якщо амортизатори справні, автомобіль відразу повернеться у вихідне положення і сяде. Якщо амортизатори зношені, автомобіль продовжує підстрибувати.

Інший спосіб перевірити амортизатори – це дорожнє випробування. Воно проводиться, щоб перевірити, наскільки сильно опускається передня частина автомобіля та піднімається задня в умовах гальмування. Саме цей спосіб переважно використовують професійні механіки. Перший метод застосовується швидше самостійного контролю.

Ремонт амортизаторів на СТО



Якщо майстер встановив, що проблема справді пов'язана з амортизатором, а не іншими проблемами, він вирішує виконати ремонт або відновлення амортизаторів. Під час цього процесу автомобіль необхідно підняти на домкраті для зняття несправного амортизатора, ремонту або заміни нового.

Якщо повна заміна не потрібна, то під час діагностики майстер перевіряє велику кількість дрібніших деталей. Всі вони входять до складу амортизатора і, як правило, зношується саме певна складова. Найчастіше ремонт амортизаторів потрібен, коли зношуються:

- Стійки амортизатора. З'єднувальна запчастина між колесами та кузовом, що відповідає за стійкість та розподіл навантаження. Реставрація стійок одна з найпоширеніших послуг.
- Підшипники. Також беруть на себе більшу частину ваги, причому вони є далеко не на всіх машинах.
- Втулки. За допомогою амортизатор кріпиться до кузова, саме вони забирають на себе зайве вібрування.
- Опори. Відповідають за поглинання шуму та вібрації, а також беруть на себе частину навантаження.
- Сайлентблоки. Ще одна деталь, що часто зношується, яка служить кріпленням амортизатора.

Процедура відновлення, включаючи реставрацію амортизаторів Opel та інших марок, вимагає професійного втручання. З цим краще відправитися в спеціалізований автосервіс.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: