Депутати хочуть перевірити, як використали кошти на ремонт манежу на стадіоні у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Депутати хочуть перевірити, як використали кошти на ремонт манежу на стадіоні у Житомирі

Автор: news_maker від 16-03-2015, 18:05, переглядів: 1 123

Депутати хочуть перевірити, як використали кошти на ремонт манежу на стадіоні у Житомирі

На засіданні бюджетної комісії обласної ради депутати підняли питання стану легкоатлетичного манежу. Говорили про те, що в манежі протікає дах і необхідно рятувати споруду й принагідно перевірити якість робіт:

"Є манеж, де займаються спортсмени практично з усього міста, там проходять змагання обласного рівня, і він протікає. Якщо він ще одну зиму перестоїть, він просто впаде. Я прошу проголосувати на комісії – доручити "Облархпроекту" надати конкретні пропозиції, що потрібно зробити, щоб не протікав манеж", – зауважив заступник голови обласної ради Руслан Годований.

Також прозвучала пропозиція зробити експертизу проведених в манежі робіт. Голова обласної ради Віталій Француз погоджується – перевірка потрібна, адже на ремонт манежу були виділені чималі кошти і ще невідомо скільки знадобиться:

"Вбухали" в цей манеж мільйони грошей. Та організація, яка проектувала, та, яка робила, вона що, не передбачала наслідків? А може, там треба матеріали передавати до відповідних органів? І ми потрапили в пастку – з одного боку, треба ремонтувати, бо не переживе ще зиму. В той же час, ми прекрасно розуміємо, що на капітальні видатки нам потрібно потрапити до програми Мінрегіонбуду, бо це серйозні кошти. А без серйозних коштів там нічого не зробиш. Хай спеціаліст дивиться і потім нам скаже, що ще потрібно і скільки на це треба коштів".

Нагадаємо, оновлений легкоатлетичний манеж на центральному стадіоні Житомира відкрили в грудні 2013 року.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: