Що таке ламінат? Роз'яснення від експертів магазину Laminat77
 
 


Що таке ламінат?

Автор: news_maker від 12-09-2022, 21:13, переглядів: 443


Основна помилка, яку роблять багато хто, коли мова заходить про ламінат — вважають цей матеріал імітацією паркету. Подібна помилка виникла через те, що у багатьох колекціях малюнок ламінату повторює малюнок натурального дерева (що не дивно, адже любов споживачів до натурального дерева загальновідома). І, звичайно, тут є безліч доказів того, що ламінат паркету поступається, адже імітація за визначенням завжди гірша за оригінал. Однак ламінат - не імітація будь-якого підлогового покриття, а повністю самостійний матеріал, що задовольняє найвищим вимогам. Причому, в ряді випадків він є навіть кращим, ніж натуральні покриття для підлоги.

До прикладу, ламінат не боїться вологи, на відміну від натурального дерева, не вимагає такого ретельного догляду, натирання воском або олією, як паркет, не навантажує перекриття, як натуральний камінь (особливо це актуально для індивідуальних котеджів не подрібнити). лише звичайні умови експлуатації, але навіть найекстремальніші (наприклад, у виробничих приміщеннях або приміщеннях громадського призначення). Крім того, ламінат дуже простий у монтажі, і практично будь-яка людина здатна змонтувати таке підлогове покриття, ознайомившись з інструкцією.

Ламінат можна віднести до групи екологічно безпечних матеріалів, оскільки основою його є натуральне дерево: для виготовлення ламінату деревина подрібнюється до стану кристалічного пилу. Тож і за цим параметром він не поступається натуральним матеріалам.

Проблеми з ламінатом починаються тоді, коли виникає бажання заощадити і придбати «щось задарма», або принаймні якомога дешевше. І звичайно купується тонка дошка — вона дійсно дешевша, але термін експлуатації дуже малий, при ходьбі за такої статі лунає характерне цокання, про якісну звукоізоляцію і говорити не доводиться. У результаті виникає образа на виробників ламінату. А всього-то і потрібно прочитати інструкцію, ознайомитися з сертифікатом якості (до речі, це ще й убереже від підробок, яких теж чимало на ринку), і дізнатися для яких саме навантажень і умов експлуатації призначений даний вид ламінату.

Зате якщо купувати матеріал відомих виробників, вибирати навантажувальні умови із запасом (набагато краще придбати для передпокою ламінат, призначений для офісів або магазинів — 32 клас, ніж обмежитися 21 класом, який, звичайно, суттєво дешевше, але призначений для житлових приміщень з , наприклад, для комор), то жодних проблем не буде.

Серед кращих знаходяться такі марки, як Kronotex, Egger, Parador, Witex - безпомилковий вибір для будь-якого покупця. Всі ці марки виробляються великими, відомими виробниками, мають низку незаперечних переваг. Так, ламінат Witex обробляється спеціальним розчином, що запобігає ковзанню. Зносостійкість ламінату Parador гарантується не тільки запевненнями виробника і дилерів, але і плівкою зі скловолокна. У цієї марки є і додатковий бонус: технологія ProAir на панелі нанесена спеціальна активна речовина, що сприяє очищенню повітря від тютюнового диму і формальдегідів (якщо ви курите вдома, то цей ламінат для вас). Kronotex, зберігаючи високу якість, має приємно демократичну ціну, що робить його доступним для різних категорій покупців. Egger має додаткове вологозахисне покриття, яке захищає не тільки самі дошки з зворотного боку, але і замки (слабке місце ламінатів).

Ламінат відомих виробників проходять спеціальну обробку і є антистатичними, що дуже важливо, особливо якщо хтось із домашніх страждає від алергічних реакцій. На таких ламінатах не накопичується пил і бруд.

Окремим плюсом ламінату є різноманітність малюнків і колірних гам. Звична деревина, натуральний камінь, квітучий луг, сюрреалізм у стилі Сальвадора Далі, абстракція, що живить фантазію, заспокійливі етнічні мотиви - все це і багато іншого є в ламінаті.

Відносна недовговічність (від 5 до 20 років— залежно від якості, виробника та призначення) ламінату може бути навіть плюсом, особливо для тих, хто любить змінювати дизайн інтер'єру. Демократичні ціни на ламіноване покриття дозволяють зробити це досить безболісно і швидко. І не доводиться шкодувати, що заради фантазії або в угоду моді було загублено дороге і довготривале підлогове покриття. Ламінат витримує все навіть зміни моди.

Бажаєте купити відмінний ламінат недорого?



Мрієте про міцні, красиві та екологічні ламіновані підлоги? Замовте покриття для підлоги в Laminat.com.ua!, не виходячи з будинку або офісу. На сайті Laminat77 представлені тисячі оздоблювальних декорів від кращих виробників AGT, Kronotex, Balterio, Classen, SPC, Swiss Krono, Kronopol, Kaindl.

Моделі з фаскою та без, ексклюзивний і недорогий ламінат, вінтажний та антикварний, паркетний та екзотичний, а також безліч інших варіантів. Всі представлені зразки мають відмінні експлуатаційні характеристики і дозволять насолоджуватися розкішною підлогою кілька десятиліть. Купити ламінат недорого в Києві ви можете у нас за низькими цінами.

Інтернет-магазин Laminat77 довго працює на ринку України і розуміємося на підлогових покриттях. Тому в магазині є все, що потрібно для стильних і вишуканих інтер'єрів. Своїм клієнтам пропонують вибрати ламінат на виняткових умовах:

- Величезний асортимент;
- професійна допомога в підборі;
- демократичні ціни;
- сертифікована продукція;

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: