Інновація - центр сучасного лікування раку в Києві
 
 


Сучасний Київський центр лікування раку Інновація

Автор: news_maker від 13-09-2022, 23:36, переглядів: 845


ЧИМ ЗАЙМАЄТЬСЯ ОНКОЛОГІЧНА КЛІНІКА "ІННОВАЦІЯ"



Зважаючи на збільшення числа онкологічних захворювань в Україні був створений онкологічний центр, в Києві та області надає медичні послуги для людей з онкологічними захворюваннями. Також в клініку "Інновація" за медичною допомогою, консультацією та лікуванням може звернутися людина, що проживає в будь-якому регіоні України. "Інновація" - це онкоцентр в Києві, який надає медичні послуги на вищому рівні. При цьому в роботі використовуються міжнародні стандарти лікування та протоколи, затверджені Міністерством охорони Здоров'я (МОЗ) України.

Консультацію яких лікарів можна отримати в онкологічному центрі "Інновація"?



У Києві в центрі лікування раку можна отримати консультацію таких профільних фахівців:

- Онколог;
- Онкогінеколога;
- Мамолога;
- Променевого терапевта;
- Онкодерматолога;
- Онкогематолога.

Також щоб уникнути лікарської помилки будь-яка людина може отримати при необхідності консультацію другого фахівця. Часто на практиці лікар може поставити помилковий діагноз. Тому, звернувшись до іншого фахівця, можна або підтвердити діагноз, або його спростувати. На практиці це означає не тільки збереження здоров'я, а й істотну економію фінансів.

В онкоцентрі в Києві консультації надають досвідчені лікарі, які мають багаторічну практику в сфері лікування ракових захворювань. При цьому фахівці «інновації» застосовують не тільки стандартні схеми лікування раку, але і впроваджують нові методики, що показують високі позитивні результати терапії. Також фахівці онкоцентру» Інновація " регулярно відвідують навчальні семінари та тренінги, запозичують досвід колег з різних країн для надання першокласної допомоги своїм пацієнтам. Лікарі онкоцентру» Інновація " підтримують пацієнта не тільки в сфері лікування, а й мотивують людину на перемогу в боротьбі з раком. Лікарі переконані, що від морального стану людини залежить його здатність протистояти хворобі, тому всіляко підтримують пацієнтів і членів їх сімей в моральному плані.

Які методи діагностики використовують в онкоцентрі "Інновація" в Києві?



Крім консультації, пацієнти можуть пройти діагностичні дослідження, серед яких: УЗД, комп'ютерна томографія, МРТ, біопсія, мамографія, сцинтиграфія, онкоскринінг, ендоскопія та ін.

Методи діагностики вибирає доктор після огляду пацієнта. При необхідності в процесі лікування також призначаються різні діагностичні процедури для контролю стану і аналізу динаміки в процесі лікування.

Варто підкреслити, що в онкоцентрі «інновація» для діагностики використовується новітнє обладнання, яке дозволяє швидко, а найголовніше – точно поставити діагноз. Оскільки від постановки своєчасного і правильного діагнозу в питаннях онкологічних захворювань залежить не тільки здоров'я, але і життя людини. Також від правильного діагнозу залежить вибір методу лікування. Простіше кажучи, щоб лікування було ефективним, діагноз треба поставити точний.

Які методи лікування використовують в онкоцентрі Інновація?



Перш за все, треба сказати, що в онкоцентрі "Інновація" використовують як стандартні, так і новітні терапевтичні схеми:

- онкохиругию/хірургію;
- променеву терапію;
- хіміотерапія;
- імунотерапія;
- кіберніж;
- гормональну та паліативну терапію.

При цьому часто лікарі призначають поєднану (змішану) терапію. У будь-якому випадку кожен пацієнт онкоцентру «Інновація» отримує індивідуальну схему лікування з урахуванням діагнозу, ступеня поширення захворювання, ступеня залученості в патологічний процес інших органів, загального стану, а також з урахуванням всіх наявних факторів. Оскільки індивідуальний підхід і вибір правильної лікувальної тактики є потужними інструментами для боротьби з раком.

Терапія онкозахворювання (в залежності від стадії хвороби) може бути спрямована як на лікування недуги, так і на ремісію (вщухання гострого періоду хвороби). В ході терапії лікар може змінювати лікувальну тактику для підвищення ефективності лікування.

Також пацієнти клініки "Інновація" можуть брати участь у клінічних випробуваннях за власним бажанням (при деяких видах раку).

Таким чином, в онкодиспансері в Києві людина може отримати консультацію лікаря, що спеціалізується на лікуванні онкологічних захворювань, пройти необхідні обстеження і отримати грамотне і адекватне лікування.

Якщо виникає найменша підозра на появу онкологічного захворювання - зволікати не можна! Не можна зволікати також в тих ситуаціях, коли вже поставлений діагноз рак! В цьому випадку наш онкоцентр - це шанс для тих, хто зіткнувся з проблемою раку. При цьому клініка розташована на території України, що робить можливість отримання лікування без виїзду за кордон. Якщо потрібна медична допомога в лікуванні раку європейського рівня за українськими цінами - звертайтеся в онкоцентр "Інновація"!

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: