Енергетикам Житомирщини вдалося практично повністю відновити енергопостачання » Новини Житомира
 
 


Енергетикам Житомирщини вдалося практично повністю відновити енергопостачання

Автор: news_maker від 19-10-2022, 21:23, переглядів: 865


Впродовж останніх двох тижнів енергетики Житомирщини цілодобово працюють задля того, аби забезпечити електроенергією жителів та підприємства регіону.

Про це повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Також він зазначив, що станом на 19 жовтня енергетикам Житомирщини вдалося практично повністю відновити енергопостачання для населення.

«Протягом дня все ще можуть відбуватися аварійні відключення через низький рівень напруги та обмежені потужності резервних мереж», — зазначив Віталій Бунечко.

Крім того, завдяки ощадливому використанню електроенергії жителі області зменшують навантаження на енергосистему у найважчі часи на 10%, а громади обмежують використання електротранспорту та вуличного освітлення.

«На жаль, не всі підприємці зрозуміли, що можливість їх роботи у цей час – це, заслуга героїзму енергетиків та ощадливості населення. Спеціальні рейдові групи зафіксували вчора багато зовнішньої реклами, вивісок та вітрин, власники яких чомусь не прислухались до заклику обмежити використання електрики ввечері», — зауважив Віталій Бунечко.

Він наголосив, що обласна та місцева влада будуть вживати більш жорсткіших заходів до порушників для того, щоб енергетики мали змогу дати світло усім споживачам.

«Ще раз нагадуємо усім про необхідність обмежити використання електроенергії з 17 до 23 години. Разом переможемо!», — підкреслив Начальник Житомирської ОВА.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: