У Житомирі з’явиться нова аварійно-рятувальна частина зі штатом у майже 80 працівників » Новини Житомира
 
 


У Житомирі з’явиться нова аварійно-рятувальна частина зі штатом у майже 80 працівників

Автор: news_maker від 5-01-2023, 20:28, переглядів: 677


У Житомирі триває будівництво нової аварійно-рятувальної частини з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та наслідків воєнних дій. Хід виконання будівельних робіт оглянусь сьогодні, 05 січня, начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко спільно зі своїм заступником з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександром Федьком та керівництвом ГУ ДСНС України у Житомирській області.

На території нової частини буде розташовано три рятувальних групи зі штатом у майже 80 працівників, а у на її базі можна буде розмістити близько 35 одиниць сучасної техніки.

«Це значно підсилить взаємодію рятувальних підрозділів області та дозволить скоротити час прибуття до місця пожежі або руйнувань від ракетних ударів», — зазначив Віталій Бунечко.

Також очільник області зазначив, що частину об’єктів пожежної служби було зведено ще у 80-х роках минулого століття і вони потребували реконструкції. Завдяки спільним зусиллям Держави та рятувальників, вдалося розпочати будівельні й відновлювальні роботи, що тривають з листопада 2022 року. Завершення будівництва нової частини планується до кінця нинішнього року.

«Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій сьогодні виконують надскладні й надважливі завдання, рятуючи життя українців, ліквідовують наслідки ворожих обстрілів та стихійних лих, доправляють гуманітарну допомогу до громад. Дякуємо кожному рятувальнику Житомирщини за їх щоденну героїчну працю», — підкреслив Віталій Бунечко.





Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: