Через обмеження електропостачання у Житомирі припинив роботу електротранспорт » Новини Житомира
 
 


Через обмеження електропостачання у Житомирі припинив роботу електротранспорт

Автор: news_maker від 8-01-2023, 19:31, переглядів: 1 053


"Шановні споживачі! У зв’язку з аварійною ситуацією, застосовані обмеження електропостачання споживачам Житомирського, Баранівського, Бердичівського, Брусилівського, Андрушівського, Чуднівського, Любарського, Попільнянського, Радомишльського районів електричних мереж АТ «Житомиробленерго»." - повідомляє АТ "Житомиробленерго.

"Аварійно відключилась високовольтна лінія 330кВ яка знаходиться не в нашій області, але ми отримуємо електроенергію звідти. Аварія не передбачає графіків, але постараємося робити перемикання, аби не більше 4 год були перерви. На жаль від енергетиків Житомирщини не залежить усунення аварії, тому все що ми зараз можемо - це старатися перерозподіляти енергію по резервним лініям" - роз'яснив керівник АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета.

Як повідомляє телеграм канал "Житомир транспортний" у Житомирі одразу всі тролейбуси заїхали у депо. Ймовірно це зробили для економії електроенергії та не перевантаження резервних ліній. На маршрутах продовжують працювати тільки автобуси. Щодо роботи електротранспорту 09 січня поки інформації немає.

Категорія: Транспорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: