Переваги матових натяжних стель від компанії М-стеля
 
 


Переваги матових натяжних стель

Автор: news_maker від 13-02-2023, 20:27, переглядів: 247


Як правило, люди люблять свій будинок, намагаються зробити його теплим і затишним, щоб туди хотілося поспішати з роботи чи навчання, сховатись у ньому від життєвих негараздів чи зібрати своїх друзів за дружним столом. І тому важливим стає те, як виглядає наша хата зсередини. Все частіше, роблячи ремонт, наші співгромадяни вникають у тему, знайомляться з варіантами інтер'єрів в інтернеті або на сторінках модних журналів, запрошують дизайнерів та спеціалістів-оздоблювальників. З чого починається гарний ремонт? Правильно, зі стелі.

Добре, що сьогодні вже не потрібно зіскаблювати побілку та стелі і розводити в кімнаті та в квартирі бруд на кілька днів. Зробити стелі швидко, якісно та красиво, стильно та ідеально рівно, вам допоможуть фахівці компанії М-стеля https://m-stelya.com.ua/ua/contact Зробити вибір та визначитися це вже півсправи. На сайті компанії можете ознайомитися з перевагами матових натяжних стель, з'ясувати, чим вони відрізняються від глянцевих, безкоштовно викликати замірника зі зразками і зробити остаточний вибір. З досвіду: якщо ви ризикнете, не порахуєтеся з витратами і встановите сучасну стелю хоча б в одній із кімнат своєї квартири, жодних інших стель вже не захочете. За такою стелею легко доглядати, при миття на ньому не залишаються розлучення, він довговічний, його можна використовувати в приміщеннях з низькою температурою повітря і завдяки спеціальному покриттю матова стеля не притягує до себе пил.

Величезний вибір дизайнерських рішень здатний задовольнити вишуканий смак, він довго вам не набридне, на відміну від різних стельових плиток, і, нарешті, доступна ціна буде для вас приємним доповненням. Якщо ви хочете встановити матову стелю в дитячій кімнаті, то поряд з великим вибором світлих тонів, у нас є великий вибір стель із зображеннями з улюблених мультиків. Оскільки вміст каталогу постійно оновлюється, там є де розгулятися, як кажуть. Якщо все-таки зупинили свій вибір на матовій натяжній стелі і викликали майстра для замірів, визначилися з кольором, то відразу, у себе вдома і укладаєте договір. Після того, як стелі будуть виготовлені, їх монтаж виконають у будь-який зручний для вас час. У прайсі ви знайдете детальну інформацію про ціни на полотно, профіль та суму плати за додаткові складності. Сподіваємося, що наші ціни вас приємно здивують, а якість виконаних робіт залишить повне задоволення.

Рекомендації щодо замовлення матової стелі



Монтаж натяжної стелі здійснюється набагато швидше, причому практично не залишається сміття. Наприклад, потрібно 2 робочі дні, щоб встановити натяжну стелю в квартирі з 3-х кімнат, площа якої становить 90 м².

Вартість монтажу приміщень від 10 м² буде нижчою, ніж установка стелі з гіпсокартону. Вашому ремонту нічого не загрожує, якщо сусіди зверху затоплять, оскільки воду, що зібралася під стелею, можна злити. Після цього це місце закріпити знову, і натяжна стеля набуває своєї колишньої форми.

Серед недоліків потрібно назвати тільки той, що якщо площа приміщення становить понад 50 м², то стеля під вагою буде провисати. Цей недолік усунутим шляхом сепарації, коли обробку виконують двома полотнами, роблячи на стику декоративну заглушку.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: