Як вибрати найкращий манікюрний стіл » Новини Житомира
 
 


Як вибрати найкращий манікюрний стіл

Автор: news_maker від 14-02-2022, 19:41, переглядів: 662


Манікюрний стіл – це неодмінна частина манікюрного салону. Він буває різної форми та розміру. Від його вибору залежить, як швидко та якісно ви будете приймати клієнтів. На ринку є багато моделей, тому ці поради допоможуть зробити правильний вибір.

Характеристики манікюрного стола

Перед тим, як стіл для манікюру купити, зверніть увагу на наступні критерії.

- Якість. Це важливий фактор. Краще обирати той матеріал, що має стійкість до лаків та ацетону. Такий стіл легко миється та захищений від негативного впливу хімічних речовин.
- Зовнішній вигляд. Виберіть колір, що відповідає вашому салону. Чорні столи маскують плями та небажані подряпини. Білі столи відмінно приховують пил. Обирайте варіант, що поєднується з інтер’єром приміщення. Якщо переважають дерев’яні меблі, потрібно придбати модель з дерева. Футуристичні мотиви добре поєднуються зі склом та металом.
- Бюджет. Є дешеві столи, що мають просту конструкцію. Дорожчі моделі укомплектовані додатковими аксесуарами. Вам потрібно визначитися з сумою та дотримуватися її.
- Комфорт. Стіл повинен бути належної висоти. Глибина і ширина повинні бути достатніми, щоб клієнту та майстру було зручно. Завдяки належній кількості ящиків та полок можна буде розмістити усі матеріали та інструменти. Існують моделі на коліщатках, які можна пересувати куди-завгодно. Переконайтеся, що вони обладнані надійними фіксувальними елементами, щоб забезпечити стабільність.

Якщо ви працюєте вдома або у клієнта, шукайте не дуже важкий мобільний стіл, але він повинен бути міцним, щоб витримати постійні навантаження. Майстру, який займається нарощуванням нігтів, знадобиться потужна витяжка. Вона компактна та портативна, може йти у комплекті зі столом або встановитися додатково. Перш ніж купляти витяжку, переконайтеся, що вона достатньо потужна та працює тихо.

У продажу є моделі з електричними розетками, щоб можна було приєднати ультрафіолетову лампу та додаткове освітлення. Для зручного розміщення лаків на столі може бути встановлена додаткова полиця. Підставка для рук клієнта допоможе зручно розташуватися під час манікюру.

Детальніше: про манікюрні столи дізнайтеся на сайті інтернет-магазину https://ukrsalon.com.ua/?lang=ua. Якщо ви не знаєте, яку модель обрати, звертайтеся до менеджерів компанії. Правильні меблі допоможуть вам надавати свої послуги якісно та комфортно. У продажу є великий асортимент столів, тому можна вибрати саме ту модель, що буде найкращою для вас.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: