Шорти для вашого типу статури » Новини Житомира
 
 


Шорти для вашого типу статури

Автор: news_maker від 7-10-2021, 07:42, переглядів: 1 648

Шорти для вашого типу статури

З наближенням літа шорти стають основним елементом одягу для багатьох жінок. Існує багато чудових фасонів, серед яких ви можете вибрати найкращий варіант для вашої фігури. Зверніть увагу на прості поради, щоб знайти свою улюблену модель.

Як типи статури впливають на ваш вибір

Коли ви бажаєте купити шорти, це можна зробити в інтернеті. Але незалежно від того, де ви купуєте цю річ, зверніть увагу на ці поради. Вони допоможуть знайти найкращий образ. Вибір залежить від типу вашої статури:

- форма тіла у вигляді яблука – якщо найширшою частиною вашого тіла є живіт, уникайте шорт, які мають будь-який тип складки на талії. Шукайте варіанти, які зосереджують увагу на ваших ногах, а не на середньому відділі. Уникайте моделей з низькою посадкою. А от шорти з завищеною талією допоможуть вам вирівняти лінії тулуба.
- прямокутна форма – якщо ваше тіло приблизно однакове у верхній та нижній половині, мета полягає у тому, щоб створити додаткові лінії. Обирайте моделі, що надають об’єму. Висока талія, складки, трапеція – усе це створює додаткові лінії та візуально вирівнює вашу статуру.
- форма тіла у вигляді груші – якщо ваші стегна ширші за плечі, обирайте прямі моделі, шорти-бермуди та інші варіанти без додаткових прикрас. Вони візуально зменшують об’єм стегон та вирівнюють ноги. Що стосується кольору, то краще вибрати темні або нейтральні відтінки. Спробуйте базові джинсові шорти з високою талією, які злегка стискаються. Одягніть їх з топом та босоніжками на платформі.
- форма тіла у вигляді пісочного годинника – якщо ваші плечі та стегна мають однакову ширину, а талія менша, треба буде підкреслити струнку талію. Прості стилі продемонструють ваші гарні форми. Робіть акцент на талії та стегнах, а не на шортах. Одягніть шорти, що зав’язуються на талії та мають вертикальні смуги.
- форма тіла перевернутого трикутника – якщо нижня половина вашого тіла стрункіша за верхню половину, найкращий варіант – зосередити увагу на нижній половині. Щоб збалансувати фігуру, шукайте моделі, що візуально подовжують ваші чудові ноги. Бічні кишені, складки та інші прикраси додають об’єм у нижній третині та збалансують фігуру. Спробуйте легкі тканини з квітковими малюнками, мереживним топом та відкритими босоніжками.

Вибір моделей дуже великий. Менеджери магазину Діа Діа допоможуть вам обрати найкращий варіант. Для того, щоб купити потрібну модель, залишайте заявку на сайті магазину.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: