Жіночі черевики: матеріали, фасони, тренди і правила вибору » Новини Житомира
 
 


Жіночі черевики: матеріали, фасони, тренди і правила вибору

Автор: news_maker від 4-10-2019, 12:02, переглядів: 2 340

Жіночі черевики: матеріали, фасони, тренди і правила вибору

Жіночі черевики - кращий вибір для прохолодної осені. Вони можуть бути масивними і комфортними або елегантними, витонченими - все залежить від ваших смакових уподобань. З огляду ви дізнаєтеся, якими бувають жіночі черевики, що враховувати при виборі і складанні гардероба.

Фасони і сезони

Здійснюючи покупку, враховуйте, для кого сезону ви її робите. Осінні черевики добре захищають ніжки від дощу, вологи, холоду. Якщо настають морози, потрібно утеплення - наприклад, хутро. Вимог до підошви для осінньої пари немає, взимку на льоду ви будете впевненіше почувати себе на товстій, рифленій підошві, що забезпечує хороше зчеплення. Матеріали верху - шкіра або замша. Великий асортимент якісного взуття представлений в інтернет-магазині JRL.

Фасони щороку з'являються нові - можете оцінювати і вибирати. Любительки класики можуть особливо не експериментувати - досить рішень, які не втрачають актуальності з часом. Основні моделі жіночих черевиків:

- танкетка;
- підбор;
- плоска підошва.

Є варіанти на шпильках, стійких колодках - перший варіант ботильйонів більш витончений, другий практичний. Черевики на підборах добре гармонують з спідницею, сукнею, додадуть образу елегантність. Якщо любите виділятися з натовпу, блищати, зверніть увагу на моделі з лакової шкіри. Більш стримані варіанти - замша, нубук. Застібки - блискавка, шнурки, заклепки, їх може не бути взагалі.

З чим носити жіночі черевики

Жіночі черевики - універсальна осіння взуття, яка підійде практично під будь-яке вбрання. Кольори - білий, чорний, коричневий, червоний, бордовий, срібний, синій, сірий, бежевий, фіолетовий і інші, можна комбінувати різні варіанти. Якщо хочете вибрати модель на всі випадки життя, беріть універсальну модель, або можна купити кілька пар, оформлених в різних стилях.

Жіночі черевики: матеріали, фасони, тренди і правила вибору


Для ділових зустрічей, офісу стилісти рекомендують вибирати класику. Якщо дрес-код відносно вільний, можна доглянути рішення на підборах - із замші або з заклепками. Черевики на платформі виглядають яскраво і трохи брутально, але вони будуть не кращим доповненням класичного сукні. Завжди дивіться на колодку - вона повинна бути стійкою, міцною.

Фантазійні моделі з вигадливим декором сподобаються юним дівчатам, жінкам, які люблять виділятися з натовпу. Варіанти прикрас - шипи, стрази, вишивка, заклепки.

Жіночі черевики: матеріали, фасони, тренди і правила вибору


Ціни на жіночі черевики

Вартість пари залежить від матеріалу пошиття, бренду. Натуральні шкіра, замша коштують дорожче, ніж екошкіра, відомі марки також встановлюють значні цінники на свою продукцію. Якщо хочете заощадити, шукайте акції, в рамках дії яких магазини пропонують непогані знижки.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: