Як купити найкращі напівчоботи на зиму: 5 секретів » Новини Житомира
 
 


Як купити найкращі напівчоботи на зиму: 5 секретів

Автор: news_maker від 13-11-2017, 18:22, переглядів: 1 741

 Як купити найкращі напівчоботи на зиму: 5 секретів

 

Взуття — один із головних елементів гардеробу, до його вибору необхідно підходити уважно, оскільки від цього залежить комфорт і зручність. Особливо це стосується зимового взуття.

Щодо зимового взуття — багато хто не знає чому віддати перевагу: чоботам або напівчоботам. Багато хто певний, що останній варіант — виключно демісезонне взуття. Але це не так. Приміром, в інтернет-магазині «Favorite shoes» ви знайдете чудові зимові напівчоботи.


Що потрібно враховувати?


Перш за все ви маєте врахувати, що демісезонні напівчобітки, навіть з наявністю хутра у якості підкладки, не годяться для холодної пори року. Ваші ноги будуть мерзнути. До того ж, сама підошва на льоду буде просто ковзати, і ви не зможете зробити навіть крок.

Ось чому потрібно знати деякі хитрощі, які допоможуть знайти ідеальну модель для тривалого носіння.


1. Матеріали.


Вище вже згадувалося, що всередині повинно бути натуральне хутро. Не намагайтеся економити та купувати штучне. Воно швидко зноситься і не так добре захищає ноги від холоду. А значить, промерзань не уникнути.

Що стосується верхнього матеріалу, то ідеальний варіант — шкіра. Вона стійка до вологи й не так реагує на реагенти, якими посипають вулиці. А ось замша або нубук примхливі та підходять лише для малосніжної погоди.


2. Каблук.


Зима — сезон снігу і льоду. Ви повинні бути готові до будь-яких примх природи та мати відповідне взуття. Ви просто фізично не зможете пройтися по вулиці на високих підборах або шпильці. Висота каблука повинна бути середньою або взагалі взуття на низькому ходу.


3. Підошва.


Гладка підошва — кращий шанс упасти. Вона повинна бути рельєфною. Приділіть увагу і набійкам. Якщо пропонуються пластикові варіанти, відмовтеся від них. А коли напівчобітки таки сподобалися, просто підіть у майстерню і замініть набійки на інші.


4. Блискавка або шнурівка.


У плані зручності блискавка — прекрасний варіант. Вам не треба довго мучитися з одяганням або зніманням взуття. Обираючи такий тип, переконайтеся, що зсередини блискавка має захисну підкладку. Завдяки цьому до взуття не потраплятимуть сніг і холод.

Якщо вибираєте шнурки, переконайтеся в їх надійному кріпленні. Бажано, щоб під шнурівкою теж була присутня підкладка, бо сюди теж «любить» забиватися сніг.


5. Декоративні елементи.


Кожна деталь високої якості та надійно закріплена. Якщо на них виробники економлять, то вже через деякий час такі елементи темніють, облазять і псують зовнішній вигляд нових напівчобітків.

І найголовніше — вибирайте взуття від відомих виробників і тільки в перевірених торгових точках. Так ви будете впевнені в тому, що вам не підсунуть підробку. Купуючи в інтернет-магазині «Favorite shoes», нічого не бійтеся. Тут точно немає китайських товарів, які видають за елітне італійське взуття. Замовлені тут напівчобітки будуть радувати вас своєю якістю не один сезон.


Як купити найкращі напівчоботи на зиму: 5 секретів

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: