Робота в Польщі: варіанти працевлаштування у 2021 році » Новини Житомира
 
 


Робота в Польщі: варіанти працевлаштування у 2021 році

Автор: news_maker від 23-03-2021, 23:06, переглядів: 986

Робота в Польщі: варіанти працевлаштування у 2021 році

Погодьтеся, 2020 рік видався нелегким для більшості з нас. А особливо постраждали ті люди, які збиралися поїхати на роботу в ЄС і через пандемію коронавірусу залишилися без заробітку. Проте зараз ситуація покращилася, і є можливість знайти хорошу роботу за кордоном. Більшість людей цікавить робота в Польщі https://1viza.com/vacancies/krayina=polsha, і на це є кілька причин. Не потрібно далеко їхати. Якщо раніше люди часто їхали в Португалію чи Іспанію, то зараз з легкістю можна знайти роботу в Кракові, Варшаві для жінок, чоловіків, а також подружніх пар. Тут пропонують гідний рівень зарплати і велику кількість вакантних місць. Що ж стосується варіантів працевлаштування, то їх є декілька, і кожен може сам для себе вибрати найкращий з варіантів.

Варіанти працевлаштування в Польщі

Фактично, таких варіантів є 3:

- через компанії з працевлаштування;
- через знайомих;
- самостійно.

Давайте зупинимося на кожному варіанті більш детально, зважимо всі «за» і «проти».

Перший варіант – звернутися у компанію, яка має ліцензію на працевлаштування українців за кордоном. Наприклад, якщо вам потрібна робота в Варшаві https://1viza.com/vacancies/krayina=polsha;misto=varshava, ви одразу можете звертатися у таку компанію. У чому перевага таких компаній з працевлаштування? Тут ви можете повністю бути впевнені, що вам не тільки допоможуть підібрати вакансію, але і допоможуть отримати запрошення від вашого роботодавця, підписати з ним контракт і отримати візу в Польщу. Співпрацюючи з такою компанією, у якої є ліцензія, ви нічим не ризикуєте, і тільки виграєте, адже можете бути спокійні – вам гарантовано знайдуть роботу згідно з вашими вимогами, і простежать, щоб ви добре влаштувалися і отримали оплату за свою працю.

Другий варіант – так зване «сарафанне радіо». Якщо хтось із знайомих вже працював за кордоном та залишив позитивні відгуки про роботу в Польщі, ви можете дізнатися, де він працював та на кого. Ви можете запитати, чи планує ця людина ще раз їхати на працю в Польщі та поїхати з нею. Проте це дуже ризиковано, особливо якщо йде мова про нелегальну працю. Ви ризикуєте бути депортованими. Якщо ж цей роботодавець пропонує легальне працевлаштування вам та вашому знайомому, такий варіант можна розглянути.

Третій і найбільш ризикований варіант – самостійний пошук роботи в Варшаві, Кракові для жінок та чоловіків. Звичайно, вас може приваблювати працевлаштування в Польщі без посередників, проте на досвіді багатьох наших співвітчизників можна переконатися, що нелегальне працевлаштування – це небезпечно і може призвести до багатьох наслідків, від неотримання зарплати до депортації. Тому якщо ви хочете отримати зароблені власною працею гроші – влаштовуйтеся офіційно. Вас може зацікавити робота в Кракові https://1viza.com/vacancies/krayina=polsha;misto=krakiv, Катовіце, Лодзі, Ополе, Любліні або у інших містах.

Актуальні вакансії у 2021 році

Зараз є багато пропозицій в таких сферах:

- сільське господарство: збір врожаю, догляд за тваринами;
- будівництво: різноробочі, укладальники плитки, арматурники, зварювальники та ін.;
- виробництво: сортувальники, пакувальники, вантажники, карщики, швачки;
- готельний і ресторанний бізнес: кухарі, офіціанти, покоївки та ін.

Якщо ви ще не знаєте, яку з вакансій обрати, рекомендуємо ознайомитися з відгуками про роботу в Польщі. Ці відгуки можна почитати в Інтернеті. Відгуки можуть відрізнятися, але дадуть вам загальну картину, щоб зрозуміти, у якій сфері вам сподобається працювати найбільше.

Робота в Польщі: варіанти працевлаштування у 2021 році

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: