Робота в Польщі для жінок, сімейних пар від роботодавців » Новини Житомира
 
 


Робота в Польщі для жінок, сімейних пар від роботодавців

Автор: news_maker від 22-06-2020, 13:29, переглядів: 1 297

Робота в Польщі для жінок, сімейних пар від роботодавців

Щороку українки обирають працевлаштування за кордоном. На відміну від роботи на підприємствах батьківщини, за її межами більше шансів покращити свій добробут. Тому багато хто прагне поїхати на заробітки в країни Євросоюзу. Робота в Польщі для жінок – це величезний вибір вакансій, праця за бажанням і можливостями, страхування та медична підтримка, а також висока заробітна плата. Компанія «Робота за кордоном від Андрія Марисюка» надає інформацію про вільні посади, відгуки про роботу жінок тут https://andriym.com/vacancies/poland/women.

Мотиви пошуку роботи в Польщі

У зв’язку з важким економічним становищем в Україні багато людей намагається працевлаштуватися за кордоном. Польські роботодавці добре ставляться до вітчизняних заробітчан, цінуючи їх старанність, акуратність, відповідальність. Вакансії на роботу в Польщі для жінок з високим рівнем зарплати та гідними умовами праці користуються попитом. Якщо робітниця добре себе зарекомендувала, можуть запропонувати довгостроковий контракт. Мотивація жінок до пошуку посад у польських підприємців достатньо значна:

- легальна робота в Польщі для жінок;
- приваблива зарплата;
- стабільна економічна ситуація в країні та гарантія дотримання законів;
- можливість влаштуватись без знання мови;
- широкий вибір вакансій.

Причинами переваг пошуку посад в містах Польщі є і той факт, що держави близько розташовані.

Вакансії для жінок

Роботодавці шукають робітниць, які будуть відповідально ставитись до обов’язків. Тому високих вимог до претенденток ніхто не висуває. Статистичні данні говорять про те, що більшість найманих робітниць зайняті у фізичній праці (понад 60%), незначна кількість жінок попадають в інтелектуальну сферу і на керівні посади (4%), інші знаходять легальну працю в Польщі в сферах послуг, ресторанного, готельного, туристичного бізнесу. Серед популярних вакансій:

- сільське господарство (збирання врожаю, робота в теплицях, на фермах, у полі;
- робота в ресторані, кафе, барах, пунктах швидкої їжі (необхідно володіння польською);
- пропозиції від готелів, клінінгових компаній на роботу покоївками, прибиральницями (з проживанням, харчуванням);
- підприємства (швачки, пакувальниці, сортувальниці, робітниці конвеєру);
- доглядальниці, гувернантки, помічниці в будинку.
Робота в Польщі для жінок, сімейних пар від роботодавців

Поряд з роботою для жінок, актуальні запрошення для сімейних пар. Компанія Марисюка допоможе в працевлаштуванні подружжям https://andriym.com/vacancies/poland/couples

Можливості роботи для сім’ї

За кордон в пошуках кращої долі стали виїжджати не лише молоді люди, чоловіки та жінки працездатного віку. Останнім часом популярна робота в Польщі для сімейних пар. Це вигідно роботодавцям і претендентам. Найбільш актуальні вакансії на фермах, де вирощують коней, корів, кіз, птицю. Чоловіки можуть влаштуватися керувати технікою, виконувати фізичну важку працю в господарстві, жінки призначаються на догляд за худобою.

Робота в Польщі для сімейної пари може бути запропонована на складах, у торгових залах. Ті подружжя, які добре володіють польською або англійською мовами мають зайняти посади, де передбачено спілкування з людьми (адміністратори, касири, офіціанти). Можна шукати роботу для сімейних пар в Польщі без посередників або звернутися до спеціальних агенцій з працевлаштування. Перш ніж погоджуватись, необхідно ознайомитися з умовами праці та проживання. Крім запрошень подружжям, доцільно звернути увагу на пропозиції роботи в Польщі для чоловіків та жінок.

Робота в Польщі для жінок, сімейних пар від роботодавців

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: