Як вибрати зручний шезлонг » Новини Житомира
 
 


Як вибрати зручний шезлонг

Автор: news_maker від 29-07-2021, 22:13, переглядів: 2 400

Як вибрати зручний шезлонг

Вибираючи шезлонг для дачі або садової ділянки в котеджі, потрібно враховувати наступні характеристики:

1. Розміри лежака. Як правило, ширина одномісних моделей становить від сорока до сорока п'яти сантиметрів, а висота - шістдесят сантиметрів. Двомісні лежаки мають ширину один метр і можуть оснащуватися підлокітником або столиком, розташованим по центру.
2. Матеріали. Самі презентабельні лежаки виготовляють з деревини або ротанга. Також можна вибрати стильну сучасну модель з металевим каркасом. Однак, з яких би матеріалів не повинна був виготовлений лежак, він повинен легко чиститься.
3. Функція трансформації. Незалежно від ціни виробу, обов'язковою функцією є зміна нахилу спинки. У дорогих шезлонгах можна регулювати висоту підставки для ніг, сидіння і т.п.
4. Особливості конструкції. Якщо шезлонг потрібен для виїздів на природу або його будуть часто переміщати на ділянці, краще придбати складаний варіант. Як правило, такі лежаки компактні і не здаються надто великими.
5. Ергономічність і комфорт. Можна вибрати лежак з анатомічною спинкою, що повторює форму хребта і забезпечує максимальну зручність. Хороший варіант для денного відпочинку - шезлонг з тентом або козирком, які можуть зніматися.
6. Зовнішній вигляд. Широкий асортимент лежаків різного дизайну дозволяє вибрати підходящий варіант для будь-якої місцевості. Так, для доглянутого саду або розкішного газону коштує придбати лежак з преміум-сегмента: ротангових, дерев'яний або ефектну модель оригінального дизайну. Для пляжу або невеликий галявини підійде бюджетний шезлонг із пластику.

Основні правила використання шезлонга

Лежаки призначені для літнього відпочинку на свіжому повітрі і прийняття сонячних ванн. Щоб виріб прослужило довго, не використовуйте його в інших цілях. Крім того, дотримуйтесь наступних нехитрих правил:

- якщо лежак зламався, відразу відремонтуйте його;
- не дозволяйте дітям ходити або стрибати на лежаках;
- враховуйте навантаження, яке може витримати шезлонг (конкретний вага повинна бути вказана виробником);
- своєчасно протирайте лежак від забруднень і прибирайте в тінь;
- перед настанням холодів занесіть лежак в опалювальне приміщення.

У нашому онлайн-магазині urbanism.com.ua ви можете придбати бюджетні шезлонги або вироби преміум-класу на найвигідніших умовах. Щоб отримати додаткову консультацію, зв'яжіться з нами за вказаними номерами телефонів.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: