У Домі української культури презентували виставку «Спалах миті» фотохудожника Леоніда Шевчука » Новини Житомира
 
 


У Домі української культури презентували виставку «Спалах миті» фотохудожника Леоніда Шевчука

Автор: news_maker від 26-02-2023, 08:37, переглядів: 335


«Тут є відчай, є надія, є енергія народження нового життя», — у Житомирі з успіхом відкрилася виставка відомого фотохудожника Леоніда Шевчука.

«Спалах миті» — назва фотовиставки, на якій представлено 57 світлин фотомитця. Всі вони охоплюють період з 24 лютого 2022 року до 24 лютого 2023.

«Не можу стримати сліз… Всі світлини настільки передають кожну емоцію, пережиту за рік, настільки акцентовано підкреслюють важливість кожної миті!», — ділиться враженнями пані Тетяна.

«Це не просто нагадування про цей страшний рік… Це не просто спогади від першого Дея повномасштабної і до сьогодні. Це історія. Історія, яку проживає віковічне місто Житомир. Я щиро вірю, наступна виставка Леоніда Шевчука відбудеться у день нашої Перемоги», — каже секретар міської ради Віктор Клімінський.

«Я розумію цінність цих світлин. Але, насправді, дуже хочу, аби у мій об’єктив більше не потрапляли жахіття та відчай…. І дуже хочу якнайшвидше знімати все, що буде пов’язано з нашою Перемогою», — говорить автор виставки, фотограф Леонід Шевчук.










Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: