Житомирські депутати проголосували за знесення будівлі ліцею №25 » Новини Житомира
 
 


Житомирські депутати проголосували за знесення будівлі ліцею №25

Автор: news_maker від 26-02-2023, 22:36, переглядів: 337


23 лютого на сесії Житомирської міськради депутати підтримали рішення про списання та демонтаж будівлі житомирського ліцею №25, розбомбленого армією РФ на початку березня 2022 року. За проголосували 28 із 31 депутата.

"Ми розуміємо, що це небезпека дітей, і чекати більше не можемо. І сьогодні рішеннями сесія виділили три мільйони гривень попередньо на проведення тендеру. У програмі ми зазначили суму дев’ять мільйонів гривень", – каже Сергій Сухомлин.

Керівник міського управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов розповів, що на виконання робіт вже розробили проєктно-технологічну документацію.

"У нас в управлінні сьогодні було виділено гроші на розроблення проєктно-технологічного завдання на демонтаж і виділено гроші в сумі дев’ять мільйонів гривень на проведення самих робіт, – говорить чиновник. – Найближчим часом ми оголосимо закупівлі на "Прозоро" щодо проведення даного заходу. І я думаю, місяців через два розпочнуть виконання робіт із демонтажу".

За словами В’ячеслава Глазунова, будівельні матеріали, які залишаться після демонтажу, після отримання рекомендацій від екологічних служб можуть використовувати повторно.

"Матеріали, які будуть при демонтажі, їх потрібно подробити. З-поміж них, мабуть, такі, як можна використати повторно – для потреб комунальних підприємств міста. Після того, як пройде процедури після підписання рішення сесії, ми почнемо складати технічні завдання", – каже В’ячеслав Глазунов.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: