Вулицями Житомира знову курсують трамваї » Новини Житомира
 
 


Вулицями Житомира знову курсують трамваї

Автор: news_maker від 5-03-2023, 21:15, переглядів: 594


01 березня у Житомирі, після майже чотиримісячної перерви, знову вийшли на маршрут трамваї. Роботу цього виду транспорту призупинили ще 16 листопада 2022 року.

Згідно розкладів трамваї курсують з 06 до 21 години. Графіки руху можна переглянути за посиланням - https://zt.rozklad.in.ua/home/schedule/29/665.

За словами Олександра Шевчука, попередньо було почищено колії та для перевірки їх технічного стану по маршруту проїхав трамвай.

До війни, на єдиному маршруті, у робочі дні їздило 10-12 трамваїв, зараз на лінію виходитиме вдвічі менше - 5-6 одиниць.

Рішення відновити роботу трамваю Житомирська міська рада ухвалила, коли на Житомирщині відновили енергетичні потужності.

Автобус №2, який їздив частково трамвайним маршрутом, не курсує. Естонські автобуси вже перенапревлено на маршрут №23, що частково покращило пікові перевезення з мікрорайону Паперової фабрики.

Нагадаємо, трамваї працюють без кондуктора, сплатити проїзд готівкою можна у водія. Пільговий проїзд діє з 10 до 16 години. На всіх бортах є можливість сплатити за проїзд безготівково: транспортною або банківською картками.

Категорія: Транспорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: