Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності » Новини Житомира
 
 


Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності

Автор: admin від 6-06-2013, 18:30, переглядів: 2 152

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету та комунальної власності

Завершується підготовка до 15 сесії обласної ради 6 скликання. 6 червня за участю голови обласної ради Йосипа Запаловського, першого заступника голови обласної ради Володимира Арешонкова та заступника голови обласної ради Михайла Чигиря відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності. Засідання провів голова постійної комісії Григорій Ломаков.
Депутати обласної ради розглянули такі питання: про внесення змін до обласного бюджету на 2013 рік; про затвердження розпоряджень голови обласної державної адміністрації; про виділення коштів на видання альбому «Велика Волинь»; про заснування стипендії обласної ради ім. М.Т. Бакки; про внесення зміни до Програми забезпечення відкритості в діяльності обласної державної адміністрації, обласної ради та розвитку інформаційної сфери області на 2013–2015 роки; про план роботи обласної ради на ІІ півріччя 2013 року та низку інших.
Кожному питанню депутати надали належну увагу, заслухали виступаючих, намагалися найти оптимальні шляхи вирішення проблемних питань. На засіданні комісії з інформацією виступили директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко, директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександр Торбас, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Олександр Пастовенський, директор департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Галина Корінна, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Олена Савельєва, директор комунальної установи по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради Микола Галич.
Чимало питань, які розглянули члени постійної комісії, стосувалися комунальної власності. Серед них питання про зміну назви та затвердження Статуту комунального вищого навчального закладу «Бердичівський медичний коледж» Житомирської обласної ради; про проблеми комунального підприємства «Житомирський обласний лікувально-санаторний центр радіаційного захисту для дитячого та дорослого населення «Дениші»; про внесення змін та затвердження в новій редакції Положення про комунальну установу «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім»; про зміну назви та затвердження Положення про комунальний заклад «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Родина»; про регіональну Програму розвитку податкової служби Житомирської області щодо облаштування сервісних центрів обслуговування платників податків на 2013 р.; про регіональну (комплексну) цільову соціальну Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2013-2017 роки; про внесення змін до рішення обласної ради «Про програму економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2013 рік» та інші.
З усіх питань були прийняті відповідні рекомендації.
Прес-служба обласної ради

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: