У Бердичівському районі поліцейські за годину розшукали викрадений автомобіль енергетиків » Новини Житомира
 
 


У Бердичівському районі поліцейські за годину розшукали викрадений автомобіль енергетиків

Автор: news_maker від 18-03-2023, 20:33, переглядів: 214


Попередньо, незаконне заволодіння транспортним засобом відбулось упродовж 40 хвилин, поки енергетики працювали в обійстях селян. Водій зазначив, що автомобіль був замкнений, а в баку знаходилось 15 л пального.

Відтак правоохоронці ввели в дію спеціальну поліцейську операцію на території Бердичівського та прилеглих районів Житомирщини, а також повідомили про розшук авто колег з сусідніх областей. За менш ніж годину поліцейські розшукали викрадений «ВАЗ» у лісовому масиві неподалік села.

Правоохоронці встановили, що чужий легковик «вподобав» 48-річний місцевий житель. Попередньо, він побачив автомобіль, залишений без нагляду та, розбивши скло, потрапив усередину. Далі вирушив у сусіднє село у термінових справах, щоправда, за кілька кілометрів двигун авто перестав працювати. Чоловік не зумів зарадити цьому, покинув транспортний засіб та повернувся додому.

Нині триває з’ясування всіх обставин події. Відповідно до ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України такі протиправні дії караються обмеженням чи позбавленням волі на строк від 3 до 5 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: