До складу «Полісся» приєднується гравець збірної Гамбії Моузес Джарджу » Новини Житомира
 
 


До складу «Полісся» приєднується гравець збірної Гамбії Моузес Джарджу

Автор: news_maker від 4-04-2023, 19:49, переглядів: 627


Футбольний клуб «Полісся» в 2023 році здійснив перший в історії клубу міжнародний трансфер. З нового сезону 2023/2024 до ФК «Полісся» приєднається гравець національної збірної Гамбії U20 Моузес Джарджу. Про це повідомляє пресслужба ФК «Полісся».

«Гравець є основним центральним захисником молодіжної збірної країни і разом з командою здобув срібні нагороди Кубку африканських націй U20 2023 року. 19-річний Моузес відіграв усі матчі турніру на позиції центрбека», – йдеться у повідомленні.

До переходу в “Полісся” Моузес Джарджу виступав за футбольний клуб “Фортуна” (Фарато), який нині посідає 9 сходинку в чемпіонаті Гамбії.

За словами директора КП "Футбольний клуб "Полісся" Євгенія Герасимчука, ФК "Полісся" постійно перебуває в пошуку талантів, молодих та перспективних гравців, які б могли підсилити склад команди. І особлива увага президента клубу – це вихідці з Житомирщини, які подають величезні надії і є перспективними.

"Одне з головних завдань, яке керівництво клубу ставить перед адміністрацією ФК "Полісся", це знаходити таких гравців і запрошувати їх до житомирського "Полісся", щоб футбольний клуб був дійсно житомирським, не лише на словах, а й у своєму складі", – сказав Євгеній Герасимчук.

Дев’ятого квітня ФК "Полісся" зіграє свою першу гру 1-го туру другого етапу чемпіонату України серед команд Першої ліги. На центральному стадіоні Житомира житомирські футболісти зустрінуться із запорізьким "Металургом".

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: