У Житомирі новоствореній військовій частині передали ліки та медтехніку » Новини Житомира
 
 


У Житомирі новоствореній військовій частині передали ліки та медтехніку

Автор: news_maker від 4-04-2023, 20:20, переглядів: 969


04 квітня в рамках співпраці Житомирської обласної військової адміністрації та Житомирського міської ради з Гуманітарним Хабом «Житомир» відбулася передача для військових Житомирщини чергового гуманітарного вантажу — медикаментів та лікувального обладнання.

Зокрема, військові отримали антибіотики, засоби для дезінфекції, протизапальні засоби, анальгетики та інші медичні вироби.

«Така допомога є важливою, оскільки добрий стан здоров’я військовослужбовців є однією з передумов нашої Перемоги. А своєчасне надання першої медичної допомоги захисникам на полі бою у рази підвищує шанси врятувати їхні життя», — зазначив заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько.

«За останній час кожен тиждень ми передаємо допомогу нашим військовим. І це потрібно робити кожен день до нашої перемоги. Тому, щоб пішло на користь», — говорить міський голова Житомира Сергій Сухомлин.

Як запевняють військові медики, отримані ліки стануть при нагоді під час проведення польових операцій, а також при лікуванні захисників від звичайних хвороб.

«Ми вже плануємо в подальшому які будуть потреби, так склалось, що приходиться думати і наперед», — каже фельдшер батальйону Наталія.

«Це передаєм військовим електрокардіограф. В принципі, технічно можна використовувати. Він переносний, з іншого боку ставиться акумулятор. Але він трошки завеликий для транспортування», — розповідає волонтер Сергій.





Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: