Звягельські поліцейські вилучили підроблене водійське посвідчення у нетверезого молодика » Новини Житомира
 
 


Звягельські поліцейські вилучили підроблене водійське посвідчення у нетверезого молодика

Автор: news_maker від 10-04-2023, 10:54, переглядів: 114


Днями поліцейські Звягельського районного відділу на одній із вулиць райцентру зупинили водія автомобіля «Nissan» за порушення Правил дорожнього руху. За кермом перебував 19-річний місцевий житель. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Під час спілкування із молодиком правоохоронці помітили, що він перебуває у стані сп’яніння, ймовірно, наркотичного. Від проходження освідування керманич відмовився.

Також поліцейські виявили, що посвідчення водія, надане молодиком, має ознаки підробки. Згодом хлопець зізнався, що документ придбав, адже до цього не проходив належного навчання та не складав відповідних іспитів», – йдеться у повідомленні.

Відтак на місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи Звягельського райвідділу, які задокументували усі обставини та вилучили підозрілий документ.

Окрім того, відносно керманича патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 121-3 (Порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків…) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані сп’яніння…) КУпАП.

А слідчі кваліфікували подію за ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

Відповідно до чинного законодавства за такі дії молодику може загрожувати покарання від штрафу й аж до обмеження волі на строк до 2 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: