У Житомирі жінка покинула дитину на лавці торговельного центру та не повернулась » Новини Житомира
 
 


У Житомирі жінка покинула дитину на лавці торговельного центру та не повернулась

Автор: news_maker від 13-04-2023, 17:51, переглядів: 334


Подія сталася 12 квітня ввечері. На відео із камер спостереження видно, як жінка з дитиною підходить до лавки, садить малечу, поправляє та йде геть, увесь цей час говорячи з кимось по телефону. Зі слів працівників ТРЦ, горе-матір сама ж повідомила охоронців про загублену дитину.

Самі ж охоронці кажуть, жінка з дитиною, зайшовши до торговельного центру, обійшла його по колу, а вже потім залишила дівчинку на лавці. Про те, що загубилось маля, спочатку повідомили у гучномовці, та ніхто не відгукнувся. Тоді викликали поліцію.

Про те, що її залишила саме мама, розповіла дівчинка. Каже її звати Олександра, а горе-матір – Ліля. Свідки події говорять, жінка посадила дитину та попросила зачекати. Малеча ж поводила себе дуже виховано та спокійно, а також мала досить охайний вигляд.

Зі слів охоронців, вийшовши за межі торговельного центру, розмовляючи з кимось по телефону, жінка пішла у сторону вулиці Східна. При цьому вона була засмученою та витирала з обличчя сльози.

Коли поліцейські забирали дівчинку з собою, вона поводилась спокійно і лише попросила булочку. Зараз дитина знаходиться у лікарні під наглядом медиків, які не на камеру розповіли, малеча перебуває у задовільному стані та цілком здорова.

Що ж змусило жінку залишити дитину посеред ТРЦ та які справжні причини – з’ясовує поліція. А також просять, усіх, хто впізнає дівчинку чи її матір, або ж знає деталі події, звертатися до правоохоронців.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: