В Житомирі встановили особу жінки, яка залишила дівчинку в торговельному центрі » Новини Житомира
 
 


В Житомирі встановили особу жінки, яка залишила дівчинку в торговельному центрі

Автор: news_maker від 13-04-2023, 22:11, переглядів: 575


12 квітня до поліції надійшло повідомлення про виявлення дитини без нагляду у середмісті Житомира. Дівчинкою опікувались ювенальні інспектори, які після спілкування з нею, тимчасово передали малечу медикам. Усі обставини поліцейські встановлювали у рамках відкритого кримінального провадження.

На записах відеоспостереження з торгового центру зафіксовано, що дівчинку привела туди жінка та залишила сидіти одну на лавці. Сама ж вийшла з приміщення та зникла з об’єктивів камер.

Для встановлення її особи ретельно працювали поліцейські Житомирського районного управління. Також про подію були поінформовані жителі міста та області.

Сама дівчинка змогла лише назвати правоохоронцям своє ім’я та деякі обставини події.

Наступного дня, 13 квітня, поліцейські за допомогою небайдужих житомирян встановили особу жінки, яка залишила дитину у торговому центрі. Нею виявилася бабуся дівчинки, 48-річна житомирянка.

У райуправлінні поліції вона розповіла, що вона вже близько пів року опікується 3-річною онукою Олександрою, а її матір з трьома іншими дітьми проживає у м. Краматорську.

Свій вчинок пояснює відсутністю фінансової спроможності утримувати дитину, оскільки допомоги від доньки не мала.

Такі дії жінки слідчі поліції кваліфікували за ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК України. Тривають необхідні процесуальні заходи для повідомлення їй про підозру.

Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 2 років.

Дитина допоки залишається у медичному закладі. Її матір поліцейські поінформували про ситуацію та очікують її приїзду до Житомира для встановлення усіх обставин та доцільності повернення дівчинки у родину.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: