Депутати Житомирської обласної ради провели 15-ту сесію » Новини Житомира
 
 


Депутати Житомирської обласної ради провели 15-ту сесію

Автор: news_maker від 1-05-2023, 06:47, переглядів: 122


27 квітня, відбулось пленарне засідання 15-ої сесії Житомирської обласної ради восьмого скликання, на якому були присутні 45 депутатів.

Зібрання пройшло під головуванням заступника голови обласної ради Володимира Ширми. Участь у роботі сесії взяли начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та його заступники, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники виконавчого апарату обласної ради та правоохоронних органів.

Традиційно сесія розпочалася із виконання Державного Гімну та вшанування пам’яті загиблих захисників України хвилиною мовчання.

У ході засідання депутати розглянули 41 питання порядку денного. Майже всі питання були підтримані.

Депутати проголосували за звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України щодо припинення договорів оренди з релігійними організаціями та підтримали рішення «Про діяльність Української Православної Церкви, яка має церковно-канонічний зв'язок із Російською Православною Церквою». Зокрема, схвалити текст звернення депутатів обласної ради до вірян та священнослужителів Української Православної Церкви, яка має церковно-канонічний зв'язок із Російською Православною Церквою Житомирської області. Ці два питання були включені до порядку денного пленарного засідання сесії на Погоджувальній раді після того, як їх розглянула та підтримала постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності, місцевого самоврядування, законності, правопорядку та антикорупційної діяльності.

Депутати знову були проти дострокового припинення повноважень депутатів Житомирської обласної ради 8-го скликання – Віктора Развадовського та Олександра Савченка.













Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: