У Житомирі затримали 39-річного чоловіка, який побив та пограбував знайомого » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали 39-річного чоловіка, який побив та пограбував знайомого

Автор: news_maker від 2-05-2023, 20:48, переглядів: 518


Повідомлення про подію надійшло до поліції уночі 28 квітня. 19-річний житомирянин розповів, що кілька годин тому незнайомець травмував його та відібрав мобільний телефон. Того ж дня поліцейські затримали нападника. Нині йому повідомлено про підозру в учиненому. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У результаті події потерпілий опинився у лікарні. У нього були діагностовані переломи кісток ноги та численні забої.

Юнак розповів, що того вечора познайомився з чоловіком на одній із зупинок громадського транспорту. «Відзначити» зустріч вирішили у дворі одного з будинків неподалік. Там під час спілкування новий знайомий побив потерпілого і відібрав у нього мобільник.

Молодик запам’ятав нападника та дав необхідний опис правоохоронцям. Тож на його розшук одразу ж було орієнтовано усі патрулі, які працювали в місті», – йдеться у повідомленні.

Оперативники кримінальної поліції після проведених розшукових заходів встановили причетність до цього діяння 39-річного містянина. Чоловік вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення подібного правопорушення та менше ніж рік тому звільнився з місць позбавлення волі.

Підозрюваного оперативники Житомирського РУП разом з колегами з Головного управління Нацполіції в області розшукали у місті. Чоловік розповів, що віддав викрадений телефон для розблокування у майстерню, оскільки його неможливо було продати. Там його і вилучили правоохоронці.

Відтак слідчі Житомирського районного управління поліції затримали причетного в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та повідомили йому про підозру в учиненні розбійного нападу (ч. 4 ст. 187 КК України). Судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Згідно з чинним законодавством за подібні діяння передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: