30 окрема механізована бригада зі Звягеля отримала відзнаку "За волю до перемоги і стійкість" » Новини Житомира
 
 


30 окрема механізована бригада зі Звягеля отримала відзнаку "За волю до перемоги і стійкість"

Автор: news_maker від 8-05-2023, 12:40, переглядів: 136


30 окрема механізована бригада імені князя Костянтина Острозького отримала відзнаку "За волю до перемоги і стійкість". Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомила пресслужба 30 бригади.

У повідомленні йдеться, що шостого травня, в День піхоти, командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав підрозділи 30 окремої механізованої бригади, які воюють зараз на Бахмутському напрямку. Він привітав бійців з професійним святом і вручив найкращим відзнаки Міністерства оборони та командування Сухопутних військ.

Олександр Сирський наголосив, що 30 бригада виконує величезну роль в захисті України та нагородив бригаду відзнакою "За волю до перемоги і стійкість, виявлену у боях проти російського агресора". Почесну нагороду від командувача прийняв командир 30 ОМБр полковник Володимир Сіленко.

Також пресслужба 30 бригади повідомляє, що в окремих механізованих, стрілецьких і піхотних підрозділах "тридцятки" відбулися бригадні нагородження. Багато їхніх учасників одразу після церемоній відправилися на лінію фронту продовжувати виконувати бойові завдання.


Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: