Воїн 95-ки завершив скульптуру в пам’ять про побратимів у Шодуарівському парку » Новини Житомира
 
 


Воїн 95-ки завершив скульптуру в пам’ять про побратимів у Шодуарівському парку

Автор: news_maker від 9-05-2023, 12:37, переглядів: 208


Іван Халус, він же військовий на прізвисько «Скульптур», рахує кошти, котрі вдалось зібрати під час роботи над скульптурою в пам’ять про побратимів. Сума вийшла набагато меншою, аніж очікував, а саме трохи більше 5-ти тисяч, однак і для цих коштів має призначення, повідомляє СК1.

Над скульптурою в пам’ять про побратимів працював у Шодуарівському парку 4 дні. Після випалювання «Скульптор» додав до виробу фарби та імена. Імена тих, хто ціною власного життя виборював нашу Свободу.

Дані побратимів передавали самі військові. Понад 20 з викарбуваних імен Іван знав особисто. Найболючіше для майстра бачити напис «Хотин» - позивний його командира.

Викарбував майстер і назви населених пунктів, в котрих точились найбільші бої та полягло найбільше хлопців. Та найстрашніше те, що на скульптурі залишено вільне місце.

Через свою скульптуру чоловік намагався нагадати та донести якою ціною дістається наша Перемога. І мріє, щоб ця робота стояла на відкритій місцевості та у вільному доступі, аби кожен, дивлячись на неї, пам’ятав та цінував воїнів, які віддають життя.

Категорія: Новини / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: