Житомир лишився без символу 2017 року » Новини Житомира
 
 


Житомир лишився без символу 2017 року

Автор: news_maker від 3-01-2017, 16:50, переглядів: 1 182

Житомир лишився без символу 2017 року

Вслід за льодовою скульптурою з цифрами, яку розбили в ніч на 2 січня, було розтрощено і скульптуру півня, який, як відомо, є символом цього року.

Коментуючи ситуацію, організатор "Різдвяного ярмарку" Олександр Ревнівцев відзначив, що сподівання на те, що вандалів затримають, є. Адже, як з'ясувалося, зловмисників зафіксували поліцейські камери стеження. Зі слів Олександра Ревнівцева, правоохоронці кажуть, що скульптуру невідомі пошкодили "ненавмисно":

"Згідно перемовин з поліцією – вони сказали, що вони бачили, яким чином це все відбувалося. Вони потім продивлялися камери і на основі цього зробили висновки про так зване "ненавмисне пошкодження фігур".

Льодову скульптуру з цифрами 2017 теж, як з'ясувалося, пошкодили "ненавмисно". Двох дівчат, які сперлися на одну з цифр, в результаті чого та розбилася, поліція затримала за гарячими слідами. Одразу ж було складено протокол. Але суть не тільки в тому, щоб затримати і покарати винних, каже Олександр Ревнівцев. Головна проблема в людях, які ніяк не можуть навчитися поводити себе гідно:

"Проблема в житомирянах, котрі постійно, незважаючи на написи, зроблені спеціально для них, з проханням не торкатися фігур і не вилазити на них, ігнорували ці застереження. Люди просто "ненавмисно" вилазять на подіуми, "ненавмисно" спираються на фігури, "ненавмисно" садять туди дітей. Особливо хочу відмітити, що на всі зауваження організаторів, а також охоронців, які були на кілька днів туди приставлені, люди реагували неадекватно. В такі моменти і одні, і інші у відповідь почули про себе дуже багато нового".

Додамо, що загальна вартість розбитих льодових скульптур складає 20 тисяч гривень.

І, як стало відомо згодом, 3 січня невідомі остаточно дотрощили льодові цифри на Михайлівській.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: