Міськрада хоче заборонити цілодобову торгівлю закладам, які не встановили камери спостереження » Новини Житомира
 
 


Міськрада хоче заборонити цілодобову торгівлю закладам, які не встановили камери спостереження

Автор: news_maker від 23-12-2016, 08:41, переглядів: 1 312

Міськрада хоче заборонити цілодобову торгівлю закладам, які не встановили камери спостереження

Це питання підняли під час розгляду проекту рішення про погодження міської цільової програми "Безпечне місто" на 2017-2019 роки. Звітуючи про виконання програми за 2014-2016 роки, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Микола Дідківський відзначив, що інформаційний центр зі свого боку пропрацював технічні умови для встановлення таких камер. Сповіщення про це розіслали усім підприємцям, яким раніше виконком погодив дозвіл на цілодобову торгівлю:

"Деякі підприємці зверталися, і ми навіть виїжджали на місця і визначалися з місцями розташування камер, але, на жаль, роботи на сьогоднішній день не виконав ніхто – жоден підприємець. Я писав доповідну, що рішення не виконується, хоча всі (підприємці – прим.ред.) і запевняли, що вони готові поставити ці камери".

Реагуючи на цю заяву, міський голова Житомира Сергій Сухомлин відзначив, що в такому разі всі дозволи на цілодобову торгівлю буде скасовано:

"Нам потрібно на наступний виконком підготувати проект рішення про відміну графіку цілодобової торгівлі. Підняти рішення виконкому, коли ми давали дозвіл на цілодобову торгівлю – в рішенні було вказано, що вони зобов’язані були за цей час встановити камери і підключити їх до нашого міського інформаційного центру. Мені потрібен перелік цих підприємств і проект рішення по тим, які станом на наступний черговий виконком не будуть підключені до системи, для того, аби відмінити рішення про дозвіл на цілодобову торгівлю".

Що стосується самої програми "Безпечне місто", то виконком Житомирської міськради її погодив. Щоправда, з однією умовою – організувати діяльність таким чином, аби встановлення запланованих на три роки 45 камер провести уже в 2017 році.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: