Житомирщина отримала від благодійників 14 автівок для соціальних закладів » Новини Житомира
 
 


Житомирщина отримала від благодійників 14 автівок для соціальних закладів

Автор: news_maker від 11-05-2023, 19:47, переглядів: 164


11 травня начальник Житомирської ОВА спільно зі своїми заступниками Віктором Градівським та Олександром Федьком провів робочу зустріч з представниками спільної ініціативи «Ротарі Клубів» з Польщі та Сполучених штатів Америки, які мають на меті надання допомоги дітям, які перебувають у закладах інституційного догляду Житомирської області.

Так, Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім», «Тетерівський дитячий будинок-інтернат» та ще 12 закладів області отримали 14 автівок разом з генераторами, продуктами харчування та подарунками.

Як зазначив Віталій Бунечко, це не перший проєкт цих благодійних організацій в Україні. Починаючи з 2014 року Програма «Здоров’я дітей України», яку наші колеги з Польщі, забезпечує повноцінним відпочинком і психологічною реабілітацією дітей з сімей воїнів, полеглих у боях за Україну. А від початку повномасштабного вторгнення благодійники опікувалися долею матерів з дітьми, які вимушені були евакуюватися з окупованих територій та населених пунктів, які опинилися у безпосередній близькості від зони бойових дій, допомагали з евакуацією сотень жінок і дітей до Польщі, Данії, Нідерландів, Іспанії, Канарських островів та Великої Британії.

«Сьогодні Житомирщина розпочала нову сторінку співпраці з польськими та американськими благодійниками. Впевнений, що наша співпраця з «Ротарі Клубами» Сполучених штатів Америки та Польщі буде розвиватися і надалі», — підкреслив очільник області.








Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: