У Житомирі вітали з 100-літнім ювілеєм ветерана Другої світової війни Кирила Семенова » Новини Житомира
 
 


У Житомирі вітали з 100-літнім ювілеєм ветерана Другої світової війни Кирила Семенова

Автор: news_maker від 22-05-2023, 22:21, переглядів: 640


У 1942-му році, після закінчення 10-го класу, був призваний до армії. Після отримання тяжкого поранення, пройшов курс лікування і повернувся до війська. Далі — знову поранення, і знову повернення на фронт. Має численні ордени та нагороди. Прослужив 27 років, у званні полковника був звільнений в запас у 1969 році. З 2011-го — почесний ветеран України. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

Про секрет довголіття Кирило Олександрович без роздумів каже: «Ніколи нікому не заздрив. У когось може більше можливостей, тому він має більше. Кожному своє. І кожен такий, який є. Жити по-чесному потрібно».

Із ювілеєм ветерана привітав Житомирський міський голова.

«Кирило Олександрович точно знає, що таке війна. Що війна — це горе, біль та втрати… Такі люди, як він знають, що — війна виправдана лише тоді, коли вона йде за захист держави. Тут величезна подяка нашим хлопцям, які зараз на передовій. Дай їм Бог повернутись живими і дожити до 100 років. Кирилу Олександровичу бажаю стійкості та ще багатьох років у здоровʼї та мирі!», — сказав Сергій Сухомлин.






Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: