ФК «Полісся» став Чемпіоном Першої Ліги з футболу, обігравши «ЛНЗ» з рахунком 2:1 » Новини Житомира
 
 


ФК «Полісся» став Чемпіоном Першої Ліги з футболу, обігравши «ЛНЗ» з рахунком 2:1

Автор: news_maker від 29-05-2023, 21:26, переглядів: 240


27 травня – історичний день в історії житомирського футболу. Усе місто разом вболівало за «Полісся», котре боролось за Чемпіонство. З 12-ї години у двох спеціально облаштованих фан-зонах почали збиратися люди із символікою команди. Одягнений був навіть Корольов. О 14-й годині переможці шкільної ліги з футболу BGV Kids вивели футболістів на поле. Розпочалась вирішальна гра з ФК «ЛНЗ».

Господарі поля відразу проявили себе доволі активно. На 10-й хвилині житомиряни відкрили рахунок. Пенальті пробив Василь Грицук. За 19 хвилин другий гол, автор якого Артем Козак.

На перерву команди пішли з рахунком 2:0. Наприкінці матчу черкаські футболісти, залишившись вдев’ятьох на полі, змогли забити гол житомирянам. Тож матч закінчився перемогою «Полісся» та результатом 2:1.

Житомирське «Полісся» стало Чемпіоном Першої Ліги. Та такий результат, говорить Юрій Калітвінцев, спільне досягнення. Попри поразку, «ЛНЗ» пишається своєю грою.

«Полісся» набрало 32 очки і посіло першу сходинку в «чемпіонській» групі. У переслідувача — столичної «Оболоні» — 29 залікових балів. Житомирська команда — Чемпіон Першої Ліги. А вже наступного сезону команда гратиме в УПЛ разом з «Динамо», «Шахтарем» та іншими клубами Прем’єр-Ліги.








Категорія: Спорт / Відео

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: