На Житомирщині водолази дістали з водойми тіла двох чоловіків » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині водолази дістали з водойми тіла двох чоловіків

Автор: news_maker від 5-06-2023, 18:34, переглядів: 65


Про це повідомляє пресслужба Водолазна Служба Жоксарс.

«1 червня водолази Житомирської обласної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби провели пошукові заходи в смт Романів на річці Виспа. В результаті пошукових заходів, було знайдено та доставлено до берега два потонулих молодих чоловіків», – йдеться у повідомленні.

В службі зазначають, що найбільш приємний і корисний відпочинок влітку — відпочинок на воді. Однак, перебуваючи на водних об’єктах, завжди треба пам’ятати про безпеку. Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати, але навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді.

Знання та виконання правил поведінки на воді є запорукою безпеки життя, а також отримання задоволення від відпочинку.

На місці події зі слів місцевого рибалки стало відомо, що напередодні на березі річки відпочивала компанія з двох чоловіків, жінки та дітей-підлітків. Через деякий час чоловіки пішли купатися, періодично занурювалися з головою у воду, а згодом зовсім зникли з поля зору. Діти одразу кинулися їх рятувати. Однак спроби виявилися марними, і дорослі викликали рятувальників.

Вже сьогодні вранці водолазам Житомирської обласної комунальної рятувальної служби на воді вдалося підняти і доправити до берега тіла обох чоловіків, 1985 та 1989 р.н.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: