У Житомирі викрили схему незаконного бронювання військовозобовʼязаних » Новини Житомира
 
 


У Житомирі викрили схему незаконного бронювання військовозобовʼязаних

Автор: news_maker від 5-06-2023, 19:24, переглядів: 73


Досудовим розслідуванням встановлено, що таким чином отримували відстрочку від призову особи, які не мали жодного відношення до фірми. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення) ККУ, 25 травня слідчим управлінням ГУНП в Житомирській області, за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури та оперативного супроводу УСБУ в Житомирській області, проведено обшуки на підприємстві, за місцями проживання колишнього директора та бухгалтера, які, ймовірно, причетні до такої протиправної діяльності.

«У результаті проведених обшуків слідчі виявили та вилучили документацію, що може свідчити про незаконні оборудки.

Також досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи підприємства внесли завідомо неправдиві відомості щодо бронювання військовозобов’язаних працівників, які, фактично, до товариства не мають жодного відношення та його працівниками ніколи не були. Такими діями вони вчинили службове підроблення офіційного документа», – йдеться у повідомленні.

На даний час, в рамках проведення досудового розслідування, для встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення, проводяться необхідні слідчі, розшукові та процесуальні дії, вживаються відповідні заходи забезпечення кримінального провадження, а також вирішуються питання щодо призначення ряду судових експертиз. Досудове розслідування триває.


Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: