Як покращити сайт для просування в пошуковій системі Google? » Новини Житомира
 
 


Як покращити сайт для просування в пошуковій системі Google?

Автор: news_maker від 6-06-2023, 19:25, переглядів: 9


Напевно, ви хочете отримати хороші результати від свого сайту, чи не так? Щоб досягти хорошого органічного позиціонування у пошуку Google, є кілька методів, які разом відомі як SEO (пошукова оптимізація). Але що таке техніка SEO та як її використовувати, щоб покращити пошукове просування сайтів?

Методи успішного пошукового просування сайту



Щоб пошукове просування сайтів (SEO.ua) давало результат, варто виконати певні дії:

• виберіть правильні URL-адреси;
• додайте альтернативний текст до всіх ваших зображень;
• створіть структуру вашого сайту із правильними заголовками;
• Створюйте якісний контент.

Це обов'язково допоможе вивести сайт у ТОП-10 пошуку.

Вибір правильної URL-адреси



Перед запуском веб-сторінки потрібно буде дати їй ім'я, відоме як веб-домен. Це адреса, яку відвідувачі вводитимуть, щоб знайти ваш сайт. Як і гігантська вивіска на вітрині, домен буде одним із перших, що відвідувачі побачать на сторінці. Крім того, URL-адреса - це перше місце, на яке Google звертає увагу, щоб зрозуміти, про що сайт, і вирішити, як його позиціонувати.

Ідеальний домен буде включати назву компанії та, можливо, одне або два релевантні ключові слова. Наприклад, якщо ви надаєте послуги, ви можете вибрати доменне ім'я, наприклад www.servicesyourname.com.

Те саме стосується вибору правильних URL-адрес для всіх сторінок сайту. Будь то сторінка продукту або послуги або сторінка блогу, переконайтеся, що її URL-адреса відображає зміст, а також ключові слова, за якими ви хочете, щоб вас знаходили в Інтернеті.

Наприклад, припустимо, що ви пропонуєте послуги з фарбування будинку, а потім увімкніть цю послугу в URL-адресу сторінки: www.servicesyourname.com/house-painting.

Переконайтеся, що URL-адреси всіх сторінок ясні та точні, тобто не містять спеціальних символів, хештегів або ідентифікаційних номерів сторінок.

Додавання альтернативного тексту до всіх зображень



Щоб зрозуміти, що відображається на малюнку або графіку, пошукові системи шукають текст, що заміщає, який повинен описувати кожне зображення на веб-сайті. Коли ви пишете його, переконайтеся, що він має описовий характер, і постарайтеся включити назву вашого бізнесу або деякі ключові слова, пов'язані з тим, чим ви займаєтесь.

Створення структури сайту із правильними заголовками



Кожна сторінка ресурсу повинна мати заголовок, підзаголовок і т.д. Коли пошукові системи сканують веб-сайт, вони краще зрозуміють контент, якщо ви використовуєте правильну ієрархію тексту. Найбільш важливою частиною є заголовок, який ви повинні визначити, як H1 в текстовому редакторі, який ви використовуєте.

На сторінці має бути лише один H1, і він повинен описувати її вміст. Ретельно створіть заголовок і не забудьте увімкнути основні ключові слова. За H1 в ієрархії заголовків слідують H2, H3 і т. д., що відповідають підзаголовкам та підтем відповідно.

Чим чіткіша структура тексту, тим легше пошуковим системам зрозуміти зміст веб-сторінки.

Створення якісного контенту для пошукового просування сайтів



Створення якісного контенту – це один із способів оптимізації SEO та отримання більшої кількості сторінок на вашому сайті для ранжування за більшою кількістю пошукових запитів. В рамках своєї спільної стратегії SEO та маркетингу багато компаній створюють блоги і, поряд зі своїми домашніми сторінками, сторінками продуктів та іншими сторінками, прагнуть дотримуватися принципів концепції Google, яка оцінює якість сторінок на основі їхнього «досвіду, авторитету та довіри» (Expertise, Authority та Trust, EAT).

Коли ви створюєте контент, який допоможе покращити пошукове просування сайтів, переконайтеся, що ви знаєте, про що говорите, і що користувачі можуть довіряти вам у прийнятті рішень.

По можливості, попросіть експертів написати контент. Або, наприклад, якщо ви пишете про підприємництво, постарайтеся залучити до написання вашої статті когось, хто знає цю нішу.

Категорія: Новини компаній

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: