Марина Петренко здобула перше місце на чемпіонаті України з класичних шахів » Новини Житомира
 
 


Марина Петренко здобула перше місце на чемпіонаті України з класичних шахів

Автор: news_maker від 14-06-2023, 19:33, переглядів: 4


Учениця ліцею №25 Марина Петренко здобула перше місце на чемпіонаті України з класичних шахів серед дівчат віком до 16 років. Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Разом зі мною брали участь у чемпіонаті 18 суперниць із різних областей України. Мені вдалося перемогти завдяки тому, що мене підтримували мої батьки та друзі, мої тренери. Ми інтенсивно готувалися, я переглядала дебюти, щодня вирішувала задачі. Також я проводила час з близькими і це також знімало стрес та допомагало краще грати», — говорить Марина Петренко.

Змагання відбувалися із 4 до 12 червня у місті Києві.

Бажаємо Марині нових здобутків та лише виграшний партій на шаховій дошці.

Найважче, зізнається Марина, їй було грати у 5 та 7 турах У 5 турі я грала з дівчиною із Хмельниччини, яка є кандидатом у майстри спорту, а також із сильною суперницею я зіштовхнулась у 7 турі, проте партії мені сподобались всі.

«Емоції, коли твоє прізвище і оголошують, ти – чемпіонка вирують найрізноманітніші. В першу чергу – це радість. Ти розумієш, що пройшов дуже великий шлях, ти показав, що ти сильний і ти можеш поїхати на чемпіонати Європи, світу і представляти свою країну та довести всьому світу, що твоя країна найкраща», — каже чемпіонка.

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: