Житомиряни зібрали 19 тисяч гривень на благодійну справу » Новини Житомира
 
 


Житомиряни зібрали 19 тисяч гривень на благодійну справу

Автор: admin від 20-06-2013, 13:13, переглядів: 1 112

Житомиряни зібрали 19 тисяч гривень на благодійну справу

Гроші передбачені на лікування житомирянки, директора КП "Обрядове" Наталії Бєлічкової. Жінці 48 років, вона виховує 8-мирічну дитину. Наталія вже три роки бореться зі страшною хворобою. Перенесла майже півтора десятка хіміотерапій, і зараз їй потрібно пройти обстеження за кордоном, що потребує величезних коштів.

Гроші збирали в кілька етапів. По-перше, силами працівників житомирського Палацу культури організовано благодійний концерт. Чотири сотні квитків були розкуплені житомирянами, підприємствами та організаціями міста, щоправда на сам концерт прийшли не всі, хто зробив благодійний внесок. Впродовж двох годин на сцені Палацу культури виступали вокалісти, танцювальні колективи, фокусники. Серед тих, хто подарував свою творчість глядачам, була команда КВН "Девчонки из Житомира" на чолі з її фронтменшою Мариною Поплавською:

"Ми готові подарувати глядачам хвилинки радості. Між нашою командою і благодійністю ми завжди ставимо знак "дорівнює", адже це далеко не перша подібна акція, в ми беремо участь. Проте дуже хочеться, щоб такого лиха в світі було поменше, і ми брали участь тільки в радісних заходах"

Під час концерту на адресу Наталії Бєлічкової лунали гарні побажання швидкого одужання. Ніхто з присутніх не залишався байдужим.

В залі Палацу культури стояли благодійні скриньки, а біля будівлі кілька майстринь продали свої творчі вироби.

Акція зі збору благодійних коштів триває і надалі. Гроші можна перерахувати на картку Наталії Бєлічкової у Приватбанку (номер 6762462053502644).

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: