Ховала наркотики в іграшці: у Звягелі затримали наркодилерку » Новини Житомира
 
 


Ховала наркотики в іграшці: у Звягелі затримали наркодилерку

Автор: news_maker від 18-06-2023, 15:13, переглядів: 96


Правоохоронці отримали оперативну інформацію про ймовірну причетність 25-річної містянки до поширення заборонених речовин у райцентрі. Тож, помітивши її на одній із вулиць міста, зупинили для перевірки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Поліцейські виявили, що у дитячій іграшці, що була у жінки, заховано пакунок з сипкою речовиною, попередньо — небезпечним психотропним засобом. Попередньо встановлено, що вона отримала оптову партію речовини поштою, аби згодом розфасувати її по дозах та розповсюдити на вулицях міста шляхом так званих «закладок».

Працівники слідчо-оперативної групи Звягельського райвідділу поліції задокументували всі обставини та вилучили виявлене», – йдеться у повідомленні.

Слідчі затримали жінку у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині їй оголошено про підозру та обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Досудове розслідування триває за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

За такі дії їй може загрожувати позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Слідчі дії проводяться за процесуального керівництва Звягельської окружної прокуратури.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: