У Ружинській громаді киянин разом зі знайомим побили до втрати свідомості, а потім пограбували жителя Мовчанівки » Новини Житомира
 
 


У Ружинській громаді киянин разом зі знайомим побили до втрати свідомості, а потім пограбували жителя Мовчанівки

Автор: news_maker від 19-06-2023, 17:51, переглядів: 29


Пізно ввечері 11 червня двоє невідомих увірвалися до оселі 49-річного жителя с. Мовчанівки. Чоловіка побили до втрати свідомості. Вже вночі, прийшовши до тями, він звернувся до поліції. З будинку потерпілого зникли ноутбук та два мобільних телефони. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Медики госпіталізували чоловіка до травматологічного відділення Ружинської лікарні.

Поліцейські розпитали місцевих жителів, які могли бути очевидцями події. Також зібрали слідову інформацію та вилучили низку речових доказів. А потерпілий, розповідаючи про обставини, вказав, що нападники розмовляли мовою окупанта, тож однією з версій стала й участь у розбої кримінальних гастролерів», – йдеться у повідомленні.

Тож оперативники кримінальної поліції Бердичівського райвідділу спільно з колегами Ружинського відділення перевірили кілька можливих варіантів розвитку подій. У результаті з’ясували, що до розбою причетний 44-річний односелець потерпілого та 37-річний киянин. Їх обох розшукали у столиці та затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Обидва вже були засуджені за вчинення злочинів: молодший – за завдання тілесних ушкоджень, а старший – крадіжки та незаконне зберігання зброї.

14 червня слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури, повідомили чоловікам про підозру у вчиненні розбою (ч. 4 ст. 187 КК України).

Законодавством напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, вчинений в умовах воєнного стану, карається позбавленням волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: