У Житомирі затримали нетверезого водія, який скоїв ДТП та зник з місця пригоди » Новини Житомира
 
 


У Житомирі затримали нетверезого водія, який скоїв ДТП та зник з місця пригоди

Автор: news_maker від 19-06-2023, 18:37, переглядів: 242


Учора, близько 23-ї години, на вулиці Степана Бандери, сталась автопригода без потерпілих за участю Volkswagen та Skoda. Один з учасників ДТП зник з місця події та попрямував у невідомому напрямку. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Інспектори виявили вищезазначений легковик та подали сигнал про зупинку, проте водій проігнорував його та, збільшивши швидкість, почав втікати.

Невдовзі, на одному з блок-постів міста патрульні зупинили правопорушника. На транспортному засобі патрульні виявили пошкодження, які свідчать про причетність до ДТП.

Під час спілкування з керманичем Volkswagen патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, від проходження огляду у встановленому законом порядку — останній відмовився», – йдеться у повідомленні.

На громадянина інспектори склали низку адміністративних матеріалів: за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), за ч. 2 ст. 126 (Керування автомобілем особою, яка не має права керування), за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП та протокол затримання. Матеріали направили до суду.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: