На Житомирщині наступного року планують провести фестиваль «Молодий борщ» » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині наступного року планують провести фестиваль «Молодий борщ»

Автор: news_maker від 28-06-2023, 18:35, переглядів: 34


Віталій Бунечко зустрівся з волонтерами з «Волонтерського штабу Житомира», які повернулися з фестивалю борщу де зайняли перше місце. Головною нагородою за перемогу є право проведення цього фестивалю у наступному році в рідному місті переможців. Про це повідомив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

«Волонтери Житомирщини найкращі в усьому, щодня вони шукають можливість знайти найкращу техніку, прилади чи дрони для наших військових. Відправляють автівки та медикаменти на передову. Допомагають тим хто опинився в біді та ще й встигають займатися культурними проєктами», – йдеться у дописі.

Тож вже у червні 2024 року у Житомирській громаді відбудеться фестиваль «Молодий борщ», де команди з різних областей України будуть визначати, чий рецепт та кулінарна майстерність у приготуванні національного надбання українців буде найкращим.

Волонтери кажуть, що надавати допомогу, бігти благодійний забіг чи варити борщ – все роблять від душі та якнайкраще.

«Цього разу ми зварили волонтерський борщик за поліським рецептом на фестивалі "Молодий борщ", який відбувся в минулі вихідні на Рівненщині. Представники 13 регіонів України у чесному змаганні з'ясовували борщик за чиїм рецептом найсмачніший? І за результатами оцінювання житомирський борщ виявився кращим», – зазначають переможці фестивалю.




Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: